28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Pieaug „Tīrības dienas” informatīvo atbalstītāju loks
Pieaug „Tīrības dienas” informatīvo atbalstītāju loks
Autors: BNA / 9. septembris 2011, 14:07
Oktobrī plānotās „Tīrības dienas”, kas norisinās jau piekto reizi, jau guvušas plašu informatīvo atbalstītāju loku.


Akcijas “Tīrības dienas” mērķis ir mudināt iedzīvotājus ar lielāku atbildību izturēties pret savu valsti, uzturēt to tīru un sakoptu, kā arī ar neiecietību izturēties pret tās piemēslotājiem. Tāpat akcijā iesaistīties aicināti uzņēmumi, simboliski kopīgiem spēkiem iztīrot Latviju no krīzes putekļiem.

Akcija ir izpelnījusies lielu sabiedrības, uzņēmumu un mediju uzmanību un atzinību. Tāpat atzinību par akcijas norisi izteikusi Rīgas dome, Liepājas dome un citas pašvaldības, kas par apsveicamām uzskata iedzīvotāju un uzņēmumu rūpes par vides sakopšanu.
Lai gan talkas, paredzētas visu oktobra mēnesi, informatīvo atbalstītāju loks jau tagad kļūst arvien plašāks. Šobrīd pieteikušies tādi mediji kā „Nra.lv”, “Calis.lv”, “Receptes.lv”, “Draugiem.lv”, “Nacionālā Mediju Grupa”, „Viss.lv” „Saimnieks.lv”, radio Sigulda, kā arī daudzi reģionālie mediji.

“Vēršamies pie uzņēmumiem, kas apzinās sevi kā neatņemamu Latvijas valsts sastāvdaļu, kuriem rūp Latvijas liktenis, kas vēlas līdzdarboties vietējās vides sakopšanā un saglabāšanā, piesakoties par informatīvajiem atbalstītājiem un aicinot sabiedrību padarīt Latviju tīrāku un labāku,” stāsta “Tīrības dienu” organizatoru pārstāve Linda Osīte.

Kļūstot par “Tīrības dienu” atbalstītāju, Jūs iegūstat ne tikai pozitīvas emocijas un pateicību, bet arī
plašu publicitāti medijos, iespēju piedalīties TD publiskajos pasākumos, stāstīt par savu uzņēmumu,
uzlabot tā tēlu un reklamēt medijos.

Ja saredzat savas iespējas atbalstīt Latvijas sakopšanu, esat aicināti sazināties ar “Tīrības dienu” biroju: piedalies@tiribasdienas.lv, tālrunis 26831571.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: akcija, konkursi, Latvija, meži, oktobris, pagalmi, palīdzība, parki, pļavas, sakopšana, sakopta vide, talka, tīra vide, tīrība, Tīrības dienas, uzņēmumi, valsts institūcijas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats