29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Lidostas autobusu maršrutā nebūs jāmaksā par bagāžas pārvadāšanu
Lidostas autobusu maršrutā nebūs jāmaksā par bagāžas pārvadāšanu
Autors: NRA.lv / 1. septembris 2009, 10:52
No šodienas pēc Rīgas domes lēmuma atcelta maksa par bagāžas pārvadāšanu pilsētas 22.autobusa maršrutā, kurā autobusi kursē no Rīgas centra uz lidostu un atpakaļ.

Kā ziņots, Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija savā pirmajā sēdē 18.augustā nolēma atcelt maksu par bagāžu pilsētas 22.autobusa maršrutā.

Komisijas priekšsēdētājs Jānis Zaržeckis (LC/LPP) iepriekš skaidroja, ka šāds solis bija nepieciešams, lai novērstu regulārās domstarpības un sūdzības, ko izraisa ārvalstu tūristu - sevišķi to, kas mūsu pilsētu apmeklē pirmo reizi, - zināšanu trūkums par norēķinu sistēmu Rīgas sabiedriskajā transportā.

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) bija uzdevis Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijai, Satiksmes departamentam un "Rīgas satiksmei" izskatīt jautājumu par 100% atlaides piemērošanu bagāžas biļetei vienam braucienam pilsētas 22.maršruta autobusā.

Pēc Ušakova domām, pašvaldībai jānodrošina ērtības gan rīdziniekiem, kuri dodas ceļojumos vai atgriežas mājās, gan tūristiem, kuri izmanto 22.maršruta autobusus.

"Pilsētai jābūt pretimnākošai un jāsniedz augstas kvalitātes pakalpojumi, nevis jārada lieki sarežģījumi ceļotājiem," norādīja Rīgas mērs.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats