18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Sākusies ikgadējā balsošana par aizvadītā gada labāko un iekārojamāko darba devēju
Sākusies ikgadējā balsošana par aizvadītā gada labāko un iekārojamāko darba devēju
Autors: bizness.lv / 13. janvāris 2021, 13:51
No šodienas, 13. janvāra, līdz 23. februārim norisināsies ikgadējā Latvijas darba ņēmēju aptauja “TOP darba devējs”, kurā ikviens ir aicināts piedalīties un izteikt savu viedokli, nosakot aizvadītā gada labākās un iekārojamākas darbavietas Latvijā jeb “TOP darba devējus 2020” dažādās kategorijās. 

“Neapšaubāmi, aizvadītais gads daudziem darba devējiem un darba ņēmējiem ir bijis izaicinājumu un pārmaiņu pilns, būtiski ietekmējot gan darba, gan ikdienas dzīvi. Reaģējot uz mainīgajiem apstākļiem, daudziem darba devējiem šajā periodā ir bijis jāpieņem arī smagi lēmumi, pārskatot personāla skaitu un darba nosacījumus, kā arī jāspēj efektīvi komunicēt ar savu komandu un vadīt darbus, iespējams jaunos formātos. Savukārt darba ņēmējiem šis periods ir licis pieņemt mainīgo vidi, attālināto darbu, kā arī apgūt jaunas iemaņas un prasmes,” stāsta CV-Online Latvia mārketinga un komunikācijas vadītāja Krista Roziņa. “Pēdējo gadu aptauju rezultāti rāda, ka aptuveni 60% respondentu iekārojamākais darba devējs ir viņu pašreizējā darbavieta. To, cik veiksmīga ir bijusi iekšējā sadarbība un komunikācija aizvadītajā gadā, iespējams, atspoguļos arī aptaujas rezultāti.”

Kā ierasts, apkopojot TOP 50 sarakstu, aptaujā tiks noteikts labākais darba devējs Latvijā, kurš pirmais nāk prātā kā labākā darbavieta jeb “TOP darba devējs 2020”, kur visvairāk darba ņēmēju vēlētos strādāt. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, īpaši tiks izcelts arī darba devējs valsts sektorā, kurš būs ieguvis visvairāk balsu starp 50 labākajiem, kā arī uzņēmums, kurš gada laikā sarakstā būs pakāpies par visvairāk vietām. Atsevišķi tiks noteiktas un apbalvotas arī iekārojamākās darbavietas reģionos, kā arī biznesa sektoros. Šogad aptaujai kā jaunums pievienots jauns, pēdējo gadu laikā strauji augošs biznesa sektors  - Starptautiskie biznesa pakalpojumu centri. 

Aptaujā “TOP darba devējs 2020”, kas šogad norisinās jau desmito gadu, izteikt savu vērtējumu un piedalīties labāko darba devēju novērtējumā var ikviens, veicot  interneta balsojumu vietnē www.topdarbadevejs.lv. Balsošana būs aktīva līdz 23. februārim, bet ar rezultātiem varēs iepazīties no 11. marta. 

Pagājušā gada aptaujā titulu “TOP darba devējs” otro reizi pēc kārtas ieguva AS “Swedbank”, titulu “Gada izaugsme” ieguva tā brīža jaunpienācējs Latvijas darba tirgū – SIA “Paul Mason Properties” (IKEA).  Savukārt tituls par valsts pārvaldē iekārojamāko darbavietu, netika pasniegts, jo neviens no valsts pārvaldes uzņēmumiem neiekļuva starp 50 visaugstāk novērtētākajiem un populārākajiem darba devējiem. Atsevišķi biznesa sektoros tika apbalvoti tādi uzņēmumi kā AS “Air Baltic Corporation”, SIA “Circle K Latvia”, SIA “Latvijas Mobilais telefons”, AS “Latvenergo”, AS “LIDO” un iegūstot augsto novērtējumu arī finanšu sektorā AS “Swedbank. Bet reģionos par populārākajiem darba devējiem tika atzīti SIA “”Ventspils nafta” termināls”, AS “Virši-A”, AS “Cēsu alus” un AS “Latvijas maiznieks”.

Ar aizvadīto gadu aptauju rezultātiem plašāk iespējams iepazīties šeit:  https://ej.uz/top_darba_deveji_arhivs




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats