28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pica Lulū picām arvien vairāk izvēlas izejvielas no vietējiem ražotājiem
Pica Lulū picām arvien vairāk izvēlas izejvielas no vietējiem ražotājiem
Autors: bizness.lv / 9. decembris 2020, 17:21
Pica Lulū regulāri iepērk izejvielas no vietējiem Latvijas lauksaimniekiem, pārtikas ražotājiem, lai nodrošinātu picu un citu ēdienu atbilstošu kvalitāti, kā arī atbalstītu vietējo ekonomiku. Gada nogalē uzsākta jauna sadarbība ar tādām Latvijā labi pazīstamām saimniecībām kā SIDRABI, Ezerkauliņi, Kunturi u.c.

"Iemesls, kāpēc šogad vēl lielāku uzmanību pievēršam tam, lai picu un citu ēdienu gatavošanai iepirktu iespējami augstākas kvalitātes Latvijā audzētu produktu, tā atbalstot lielākas un mazākas Latvijas saimniecības, ir uzņēmuma vēlme klientiem nodrošināt maksimāli labāko un reizē šajos, nebūt ne vieglajos, laikos palīdzēt attīstīt vietējo ekonomiku. Ja, piemēram, gaļa, milti u.c. produkti iepirkti no vietējām saimniecībām, vieglāka ir arī to izsekojamība un varam pārliecināties, kādos apstākļos dzīvnieki mīt, kāda ir to saimnieku dzīves filozofija un darba kultūra. Mums ir ļoti svarīgi picu gatavošanai izmantot īstus un augstas kvalitātes produktus – miltus, gaļu, sieru, dārzeņus u.c.," sadarbības kritēriju izvēli pamato Pica Lulū direktore Maija Zariņa.

Pica Lulū gadā iepērk vairāk nekā 10 tonnas vistu gaļas, gandrīz 5 tonnas maltās gaļas, ap 200 tonnas miltu u.c. produktus.

Piemēram, novembrī Pica Lulū sāka sadarboties ar jaunlopu gaļas audzētāju un piegādātāju – uzņēmumu SIDRABI, kā arī putnu gaļas ražotāju Talleg.  "Kvalitatīvu gaļu var iegūt tikai no veseliem un spēcīgiem putniem, kuri auguši labos apstākļos – var brīvi pastaigāties, noteiktā laikā atpūsties", uzskata Talleg vadība. Ne mazāk svarīgi, ka putnu ēdienkartē ietverta barība, kuras pamatā ir tuvāko reģionu saimniecībās audzēti graudaugi.

Jāatzīmē, ka šajā gada nogalē Latvijas nacionālā virtuve īpaši iedvesmojusi Pica Lulū, un nesen tapusi Štoviņdesiņ' pica. Lai ziemas sezonā ceptu jaunās Štoviņdesiņ' picas, vajadzēja atrast tās svarīgākās pildījuma sastāvdaļas – štovētos kāpostus un kūpinātās desiņas. Arī šeit Pica Lulū izvēlējās vietējos ražotājus – pēc ilgstošām degustācijām uzņēmums štovētos kāpostus sāka iegādāties no Latvijā labi zināmās z/s "Ezerkauliņi", bet no SIA "Kunturi" daudzu gardēžu iecienītās kūpinātās desiņas.

Īpaša jaunlopu maltās gaļas recepte no uzņēmuma SIDRABI

"Nesen aizsāktā sadarbība ar Pica Lulū mums bija negaidīts pārsteigums un reizē zināms izaicinājums, ņemot vērā, ka, būdami mājražotāji, nevaram konkurēt ar lielajiem uzņēmumiem cenu ziņā. Toties par mums runā mūsu produkcijas kvalitāte, un šī sadarbība to vēlreiz apliecina! Tā aizsākās, izejot cauri vairākiem etapiem produkta izvērtēšanā un secinot, ka mūsu, Latvijā audzēto un īpaši aprūpēto lopiņu galējā produkta garša ir īpaši vērtīga un sulīga. Nav šaubu, ka jaunlopu maltā gaļa padarīs picas vēl garšīgākas, un to noteikti novērtēs arī Pica Lulū klienti," pārliecināta uzņēmuma SIDRABI mārketinga un pārdošanas specāliste Lienīte Šarova.

Jaunlopa gaļa ir rekordiste B12 vitamīnu saturā! Mūsdienās pārtika bieži vien ir bagāta ar kalorijām, tomēr tajā trūkst minerālu, mikroelementu, augstvērtīgu olbaltumvielu un vitamīnu. Mūsu piedāvātā gaļa ar šīm uzturvielām un cilvēka organismam vajadzīgiem mikroelementiem Latvijā ir viena no bagātākajām konkrētajā sortimentā," vērtē L. Šarova.

TOP iecienītākās picas šosezon nemainīgi ir SuperLulū un klasiskā Desu pica

Strādājot Rīgā, Jūrmalā, Ādažos un Jelgavā, no Pica Lulū picām šoziem aizvien pieprasītākā ir SuperLulū, tai seko Bekona pica un Desu pica, atklāj Pica Lulū direktore Maija Zariņa.

Pica Lulū klienti, veicot priekšapmaksu, saņem arī 49 minūšu piegādes garantiju. Tas ir laiks, kurā uzņēmums apņemas picu nogādāt klientam, bet, ja kādu iemeslu dēļ nav pagūts to izdarīt, klients var izvēlēties saņemt picu par brīvu.

Pica Lulū sociālā atbildība vienmēr ir bijusi svarīga, bet jo īpaši vīrusa "COVID-19" izplatības laikā uzņēmums rūpējas par darbinieku un klientu drošību, veic dažādus preventīvus pasākumus – arī regulāri pārbauda darbinieku veselību, uzrauga, lai viņi ievērotu visas noteiktās higiēnas prasības, kā arī nodrošina picēriju klientus ar roku dezinfekcijas līdzekļiem. Tāpat Pica Lulū ikdienas darbam ir izstrādātas stingras vadlīnijas un procesi, kā darbiniekiem jārīkojas.

Publicitātes foto 




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats