25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jaunums riteņbraukšanas nozarē, kas ļaus trenēties visa gada garumā
Jaunums riteņbraukšanas nozarē, kas ļaus trenēties visa gada garumā
Autors: bizness.lv / 9. decembris 2020, 17:19
Lai piedāvātu līdz šim reālistiskāko riteņbraukšanas pieredzi, Garmin nācis klajā ar jaunumiem šajā nozarē – iekštelpu trenažieri Tacx® Boost. Lai sportistiem ļautu trenēties visa gada garumā, jaudīgais iekštelpu trenažieris aprīkots ar spēcīgām magnētiskām bremzēm, manuāli pielāgojamu pretestības kontroli, kā arī virkni citu funkciju, kas veido reālistisku braukšanas sajūtu, nezaudējot iespēju nodoties kvalitatīviem treniņiem visa gada garumā. 

Nozares inovācija paredzēta gan profesionāliem riteņbraucējiem, gan šī sporta veida entuziastiem. Ērti lietojamais Tacx® Boost nodrošina virkni funkciju, kas spēj uzlabot treniņu kvalitāti, uzturot sevi formā visa gada garumā. Tā, piemēram, spēcīgas magnētiskās bremzes ļauj individuāli pielāgot savam treniņam nepieciešamo pretestību. Manuālā pretestības kontrole ar 10 līmeņiem un līdz 1050 vatiem regulējama izmantojot sviru, kas piestiprināta pie stūres. Tajā pašā laikā, trenažieris ir ar samazinātu troksni, savukārt tā spararats nodrošina reālistisku un vienmērīgu pedāļu mīšanas pieredzi. 

Tā kā trenažierim nav nepieciešams ārējais barošanas vads, to var novietot jebkur. Ātruma sensors, savukārt, riteņbraucējiem ļauj sekot līdzi veiktajai distancei, ātrumam un virtuālajai jaudai (sportista faktiskās jaudas novērtējumam). Tāpat, par pieejamu cenu, iespējams izmantot tādas lietotnes kā Tacx Training, Zwift un TrainerRoad. 

Boost iestatīšana ir vienkārša – trenažieris ir gatavs lietošanai ar diviem vienkāršiem klikšķiem. Turklāt daudzfunkcionālais priekšējo riteņu balsts nodrošina dabisku ķermeņa pozīciju riteņbraukšanas laikā un ir izmantojams kā rokturis trenažiera pārnēsāšanai. 

Vairāk nekā 30 gadus "Garmin" atrodas jaunāko GPS navigācijas un bezvadu ierīču izstrādes priekšgalā, un ir radījis ierīces cilvēkiem, kuri vēlas piekopt aktīvu dzīvesveidu. "Garmin" fokusējas uz piecām nozarēm - auto, aviācija, fitness, kuģošana un aktīvā atpūta. Citi Garmin fitnesa zīmoli ietver Tacx un Firstbeat Analytics. Vairāk informācijas "Garmin" virtuālajā preses telpā: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats