19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Galaxy Watch Active2 papildina pieejamās funkcijas
Galaxy Watch Active2 papildina pieejamās funkcijas
Autors: bizness.lv / 10. septembris 2020, 16:49
Jaunākajiem, tikko prezentētajiem Samsung Galaxy Watch3 viedpulksteņiem ir veselības un labsajūtas uzraudzīšanas iespējas, kas seko līdzi nēsātāja pašsajūtas rādītājiem un var nosūtīt SOS paziņojumus tuvākajām kontaktpersonām. Pēc programmatūras atjauninājumiem Galaxy Watch3 funkcijas ir pieejamas arī Galaxy Watch Active2 īpašniekiem.

Analizē veikto skrējienu pēc tehniskiem parametriem

Galaxy Watch Active2 ir papildināts ar Skriešanas analīzi, sniedzot veiktā skrējiena pārskatu ar dažādiem parametriem, ieskaitot skriešanas asimetriju, laiku, kas pavadīts, kājām pieskaroties un atraujoties no zemes, skriešanas tempa regularitāti un skrējēja fleksibilitāti. Šīs funkcijas īpaši piemērotas cilvēkiem, kas seko līdzi treniņa rezultātiem un vēlas uzlabot savu sniegumu. Samsung Health lietotne apkopos un sniegs ieteikumus, pie kā ir jāpiestrādā skriešanas laikā, lai mazinātu iespēju gūt traumas.

Ar VO2 maksimālo mērījumu tagad var sekot līdzi uzņemtajam skābekļa daudzumam un sirds noslodzei, lai treniņu laikā pakāpeniski uzlabotu fizisko izturību.

Nekavējoties ziņo kontaktpersonām nelaimes gadījumā

Jaunajā modelī ir iestrādāts sensors drošībai, kas ar atjauninājumu ir pieejams arī Galaxy Watch Active2. Sensors reaģē brīdī, kad jūt dinamisku, pēkšņu kustības maiņu, tādējādi fiksē lietotāja kritiena brīdi. Ar SOS ziņas palīdzību par negadījumu paziņo ārkārtas kontaktpersonām, kas saņem balss ierakstu, lokāciju un īsziņu.** Šī funkcija īpaši noderīga senioriem, ekstrēmo sporta veidu piekritējiem un cilvēkiem, kuri ikdienā ir pakļauti bīstamām situācijām, piemēram, celtniecībā strādājošie.

Viedpulkstenis ar telefona funkcijām

Līdz ar atjauninājumiem ar Galaxy Watch Active2 būs pavisam ērti un viegli atskaņot mūziku jebkurā pieslēgtajā ierīcē, piemēram, lejupielādēt dziesmas pulkstenī, telefonu atstāt mājās un doties skrējienā tikai ar austiņām un viedpulksteni.

Tagad viedpulkstenī būs plašākas iespējas atbildēt uz ienākošajām ziņām, nosūtot personalizētu AR Emoji Stickers*** vai Bitmoji Stickers.**** Turpat var apskatīt arī fotogrāfijas un sarakstes vēsturi.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats