19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Aizdevums internetā – kredīta evolūcijas virsotne
Aizdevums internetā – kredīta evolūcijas virsotne
Autors: Publicitātes materiāls / 26. maijs 2015, 14:42
Kredītu un aizdevumu vēsture ir ilga – taču lielākoties tajā ir dominējušas tradicionālas kredītiestādes, tādas kā bankas. Un, lai gan tās joprojām sniedz iedzīvotāju kreditēšanas pakalpojumus, mūsdienu cilvēki var izvēlēties, kur pieteikties kredītam. Aizdevums no bankas vairs nav vienīga pieejama opcija. 


Tagad, pateicoties moderno tehnoloģiju attīstībai un vispārējās mobilitātes līmeņa celšanai, ir ļoti attīstījusies ātro kredītu joma. Aizdevums no ātro kredītu kompānijas nozīmē, ka nauda Jūsu bankas kontā tiks pārskaitīta patiešām ātri un ka kredītam var pieteikties bez liekiem papīriem un bez gaidīšanas. Ātrais kredīts ir tāds aizdevums, kas ir atbrīvots no visa tā, kas mums tik ļoti nepatīk banku sistēmā – no papīru kaudzēm, birokrātijas un rindām.

Aizdevums internetā – tāds ir uzņēmuma Vivus.lv pakalpojums, kuru jau ir izmantojuši tūkstošiem dažādu cilvēku. Ātrais kredīts ir ļoti populārs tāpēc, ka tā sniedzējs apzinās – situācijās, kad nauda ir nepieciešama šeit un tūlīt, laiks nosaka visu. Lai pieteiktos aizdevumam no Vivus.lv, Jums ir jābūt blakus datoram – un tas ir viss. Reģistrācija un pieteikums neaizņem vairāk laika kā tikai dažas minūtes. Pēc tam rēķinieties ar vēl pāris minūtēm, kuru laikā Vivus.lv izskata Jūsu pieteikumu, un jau drīz pēc tam saņemsiet izziņu, kas vairākumā gadījumu būs pozitīva – aizdevums ir piešķirts, gaidiet naudas pārskaitījumu! Ar šīs sistēmas palīdzību Vivus.lv aizdevums ir pieejams katru dienu no 7 līdz 24. 

Aizdevums tiek piešķirts pastāvīgajiem Latvijas iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 75 gadiem. Vivus.lv savus pakalpojumus orientē uz nopietniem cilvēkiem, kuri apzinās savu ienākumu līmeni un ir gatavi uzņemties atbildību kredītu atmaksāt, tāpēc aizdevumam var pieteikties cilvēki ar labu kredītvēsturi. Vivus.lv atbalsta tos, kas ātrajam kredītam ir pieteikušies pirmo reizi. Lai šāda pieredze kļūtu patīkama, Vivus.lv dāvina saviem jaunajiem klientiem iespēju pirmās 90 dienas nemaksāt neko. Turklāt Vivus.lv ir viens no retajiem ātro kredītu sniedzējiem, kas piedāvā jau pirmajā reizē aizņemties maksimālo summu – 1500 EUR. Maksimālais atmaksas termiņš ir 24 mēneši un Vivus.lv kredītu kalkulators informēs Jūs par atmaksas grafiku un sniegs visu nepieciešamu informāciju par aizdevumu. 



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aizdevums, Kredīts, sms kredīts, Vivus.lv

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats