28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Neskatoties uz “Jaunā viļņa” aiziešanu, Jūrmala gaida tūristu pieaugumu
Neskatoties uz “Jaunā viļņa” aiziešanu, Jūrmala gaida tūristu pieaugumu
Autors: BNA / 10. aprīlis 2015, 10:01
Neskatoties uz šī brīža ģeopolitisko situāciju un jauno izpildītāju konkursa “Jaunais vilnis” aiziešanu no Jūrmalas, pilsētai aizvien prognozē, ka tūristu skaits šogad pieaugs par 12 %, piektdien intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS).


“Jūrmalā neviens nevaimanā un netaisa traģēdiju no tā, ka pilsētā šogad nenotiks konkurss “Jaunais vilnis”,” intervijā sacīja Truksnis, norādot, ka tas lielā mērā neietekmēs Jūrmalu.

“Mums ir paredzēti pietiekami daudz liela mēroga pasākumi (…), tāpat Jūrmalas koncertzālē paredzēts gana plašs pasākuma klāsts,” sacīja Jūrmalas mērs, piebilstot, ka tai skaitā Krievijas mūziķi aizvien plāno koncertus Jūrmalā.

Truksnis uzsver, ka Jūrmala nekādā gadījumā nebūs zaudētāja, jo nav finansiāli atkarīga no Krievijas organizētajiem konkursiem.

Ka vēstīts, pirmo reizi trīspadsmit gadu laikā, “Jaunais vilnis” notiks Sočos. Pēc festivāla organizatora Igora Krutoja rīkojuma “Jaunais vilnis” Jūrmalā vairs netiks rīkots un par galvenajiem iemesliem organizatori min faktu, ka pērn neilgi pirms konkursa pasākuma “melnajā sarakstā” tika iekļautas trīs Krievijas estrādes zvaigznes – Oļegs Gazmanovs, Josifs Kobzons un Alla Perfilova.

Pēc Krutoja domām, zvaigznes “melnajā sarakstā” iekļautas bez nopietnas argumentācijas un iemesla.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gatis Truksnis, Jaunais vilnis, Jūrmala

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats