29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Tele2 pirmais piedāvā tarifu plānu Baltijas valstīm
Tele2 pirmais piedāvā tarifu plānu Baltijas valstīm
Autors: BNA.LV / 3. februāris 2015, 15:13
No šodienas, 3. februāra, vadošais mobilo sakaru operators “Tele2” laiž klajā jaunumu Baltijas valstīs – tarifu plānu “Baltija” ar bezlimita zvaniem un īsziņām un 2GB mobilajam internetam. Tarifu plāns “Baltija” ir pieejams esošajiem un topošajiem “Tele2” klientiem, un “Tele2” ir pirmais mobilo sakaru operators, kas piedāvā tarifu plānu Baltijas valstu reģionam.


“Mobilo sakaru piedāvājums Latvijā ir viens no labākajiem Eiropā gan kvalitātes, gan cenas ziņā. Un tagad mēs ejam vēl tālāk – atceļam viesabonēšanu Baltijas valstīs, ieviešot bezlimita zvanus un īsziņas, kā arī būtisku datu apjomu bezrūpīgākai mobilā interneta lietošanai. Šī ir lieliska ziņa iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kuri bieži dodas uz kaimiņvalstīm,” saka “Tele2” komercdirektors Jānis Spoģis.

“Tele2” tarifu plāna “Baltija” abonēšanas maksa mēnesī ir 14,99 eiro un ikviens to var pieslēgt sev ērtākajā veidā – sūtot īsziņu BALTIJA uz numuru 1681, zvanot uz “Tele2” bezmaksas informatīvo tālruni 1600, apmeklējot “Tele2” mājas lapu vai pašapkalpošanās portālu manstele2.lv, vai arī griežoties kādā no 40 “Tele2” klientu apkalpošanas centriem visā Latvijā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Tele2

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats