20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgas satiksme uzsāk dienesta pārbaudi sakarā ar mazgāšanas līdzekļu iegādi
Rīgas satiksme uzsāk dienesta pārbaudi sakarā ar mazgāšanas līdzekļu iegādi
Autors: BNA.LV / 2. februāris 2015, 11:16
Reaģējot uz televīzijā izskanējušo informāciju par nanotehnoloģisko līdzekļu iegādi sabiedrisko transporta līdzekļu tīrīšanai un apstrādei, “Rīgas satiksme” ir ierosinājusi dienesta pārbaudi. Patlaban “Rīgas satiksme” nevar apstiprināt, ka nav saņēmusi tos nanotehnoloģiskos mazgāšanas līdzekļus, par kuriem tika noslēgts līgums, vai ir notikušas kādas citas nelikumības saistībā ar līguma izpildi.


“Rīgas satiksme” apstiprina, ka 2013.gadā iepirkumu procedūras rezultātā tika noslēgts līgums ar uzņēmumu “MJ Partneri” par nanotehnoloģisko līdzekļu iegādi sabiedriskā transporta tīrīšanai un apstrādei par kopējo summu 280 000 latu. Šobrīd “Rīgas satiksme” nevar apstiprināt to, ka noslēgtais līgums būtu fiktīvs, kā ir izskanējis, vai arī to, ka uzņēmums būtu kļuvis par krāpnieku upuri, taču “Rīgas satiksme” veiks detalizētu un skrupulozu notikušā pārbaudi dienesta pārbaudes ietvaros, par kuru rezultātiem tiks ziņots vēlāk.

Jau vēstīts, ka pēc TV3 raidījuma “Nekā personīga” rīcībā esošās informācijas, “Rīgas satiksme” gadu maksājusi par tīrīšanas līdzekļiem, kuru vietā patiesībā saņēmusi parasto ūdeni.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīgas satiksme

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats