20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Krāpnieciskas darbības Gan Bei turpinās; apsver domu restorānu slēgt
Krāpnieciskas darbības Gan Bei turpinās; apsver domu restorānu slēgt
Autors: BNA.LV / 22. janvāris 2015, 14:51
Ņemot vērā to, ka “Gan Bei” restorānos aizvien turpinās krāpnieciskas darbības ar kases aparātiem, iespējams uzņēmums tiks slēgts, tā šodien intervijā medijiem paziņoja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone.


Pētersone norādīja, ka VID pašlaik izskata iespēju slēgt kādu no uzņēmuma struktūrvienībām vai galējā variantā apturēt visu uzņēmuma darbību.

Patlaban gan neesot savākts pietiekami liels pierādījumu apjoms, lai uzņēmums tiktu slēgts administratīvā procesa ietvaros, taču, tiklīdz pierādījumu netrūks, tiks izskatīta iespēja “Gan Bei” slēgt.

Neskatoties uz atklātajiem pārkāpumiem “Gan Bei” restorānu tīklā un piemērotiem sodiem, nelikumīgās manipulācijas ar kases aparātu datiem turpinās arī citos uzņēmumos. Šī gada sākumā pārkāpumi atklāti deviņos uzņēmumos, kas acīmredzot nav mācījušies no “Gan Bei” gadījuma, norādīja VID ģenerāldirektores vietnieks Kaspars Čerņeckis.

Jau vēstīts, ka vairāki SIA «Lage Ko» piederošie restorāni «Gan Bei», veicot nelikumīgas manipulācijas ar kases aparātu datiem, izvairījās no nodokļu nomaksas kopumā 780 000 eiro apmērā, kas radušies no nenomaksātā pievienotās vērtības nodokļa.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gan Bei

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats