28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijā radīta unikāla aplikācija sporta aktīvistiem
Latvijā radīta unikāla aplikācija sporta aktīvistiem
Autors: BNA.LV / 28. jūlijs 2014, 14:04
Sportotājiem visdažādākajās disciplīnās ir pieejama jauna Latvijā radīta mobilā aplikācija OPPO for sport. Ar tās palīdzību iespējams jebkurā laikā un vietā atrast sev pretinieku, lai, piemēram, spēlētu skvošu, tenisu, volejbolu, futbolu, šahu vai citu sporta veidu, kur nepieciešams oponents. OPPO piemērota arī komandām, lai atrastu saspēles pretiniekus un komandas biedrus.


OPPO ir unikāla mūsdienu aplikācija, kas interaktivitāti un sociālo tīklu pieredzi pārnes uz specifisku interešu sfēru. Tai nav analogu sporta un aktīvā dzīves veida jomā.

Aplikācija darbojas ļoti vienkārši. Tās lietotājs var pievienot savu vai apskatīt citu, jau reģistrētu lietotāju pievienotus sportiskos izaicinājumus, atlasot tos pēc sporta veida, sportiskā līmeņa un lokācijas, un pieteikties kopīgai nodarbībai. OPPO lietotāji viens otra profilam var pievienot komentārus un vērtējumu, tādējādi ļaujot citiem iegūt vairāk informācijas par konkrēto sportotāju, lai izvēlētos atbilstošāko pretinieku, ņemot vērā citu rekomendācijas. Aplikāciju var izmantot arī komandas sporta veidos, meklējot pretiniekus vai komandas biedrus sporta nodarbībai.

“OPPO paredzēta tiem, kas nodarbojas ar jebkādu sporta veidu, kur nodarbībai nepieciešams pretinieks. Es pats spēlēju skvošu un vēlos savu līmeni tajā arvien uzlabot, bet ik reizi pierunāt kādu no aktīvajiem draugiem uz nodarbību nemaz nav vienkārši, īpaši, ja viņi nav tik ļoti aizrāvušies ar to pašu. Turklāt ar laiku spēles partneri viens otram kļūst paredzami, tāpēc attīstīt savas sporta prasmes labāk iespējams jaunos izaicinājumos ar pretinieku, kas nav tik labi zināms. Tāpēc radās ideja par šādu aplikāciju, ar kuras palīdzību sportiski aktīvajiem cilvēkiem ātri un ērti satikt oponentus, ar ko saspēlēt un turpināt izaugsmi. Iespējams, reiz OPPO lietotāji varēs izaicināt arī, piemēram, Jāni Šmēdiņu vai pat Ernestu Gulbi,” stāsta aplikācijas autors Gatis Veikšins, OPPO idejas autors un izveides komandas vadītājs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gatis Veikšins, OPPO for sport

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats