19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Šobrīd valsts ceļu tīklā darbi norisinās kopumā 31 objektā
Šobrīd valsts ceļu tīklā darbi norisinās kopumā 31 objektā
Autors: NRA.lv / 5. jūnijs 2014, 15:18
VAS „Latvijas Valsts ceļi” informē, ka valsts ceļu tīklā rit aktīva remontdarbu sezona un ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem būvdarbu zonās.


Šobrīd valsts ceļu tīklā darbi norisinās kopumā 31 objektā. Ir uzsākti jauni rekonstrukcijas darbi autoceļa (a/c) A1 Rīga – Ainaži posmā Ādažos un tiltu periodiskās uzturēšanas darbi šī ceļa maršrutā līdz pat Salacgrīvai, taču satiksme būtiski nav ierobežota.

Pierīgas iedzīvotājiem jāpievērš uzmanība, ka sākti Mazās Juglas tilta (a/c P2) rekonstrukcijas darbi pie Juglas papīrfabrikas ciemata. Arī citviet sākti darbi uz reģionālajiem a/c, proti, uz Inčukalns – Ropaži (a/c P10) divos posmos, arī ceļa Valka – Rūjiena (a/c P22) posmā no Kārķiem līdz Naukšēniem un uz a/c P39 Alūksne – Ape 2 kilometru garumā pirms Apes. Šajos ceļa posmos ir ieviesti satiksmes ierobežojumi un jārēķinās, ka ceļā būs jāpavada nedaudz vairāk laika, kā līdz šim.

Valsts galveno ceļu tīklā satiksme ir ierobežota 10 remontposmos. Būtiskākie ierobežojumi ir uz a/c A3 Rīga – Valmiera Kocēnu novadā pirms Valmieras. Atkarībā no darbu intensitātes iespējami līdz pat četriem reversīvas satiksmes posmiem. Lai šķērsotu šos būvdarbus, ir nepieciešamas aptuveni 30 minūtes.

Kurzemes reģionā būtiski ierobežojumi ir gan Ventspils, gan Liepājas virzienā. Pie Talsiem 23 km garumā noris būvdarbi un trīs posmos satiksmi regulē ar luksoforiem. Šī remontposma šķērsošana prasīs aptuveni 30 min. Savukārt Liepājas virzienā pie Kalvenes satiksme būvobjektā ar luksoforiem tiek regulēta divos posmos un, lai šo objektu šķērsotu, ir nepieciešamas aptuveni 20 min.

Latgales reģionā darbi uz galvenā ceļa starp Rēzekni un Daugavpili Lūznavas pagastā prasīs papildus aptuveni 10 minūtes ceļā. Jāpiezīmē, ka Latgalē daudzviet notiek darbi uz reģionālās nozīmes ceļiem, piemēram, no Rudzātu līdz Saunas pagastam un Čornajas pagastā pie Rāznas ezera.

Paralēli būvdarbiem, turpinās arī bedrīšu remonts. VAS Latvijas autoceļu uzturētājs līdz 15. jūnijam bedres remontēs uz B uzturēšanas klases a/c un līdz 1. Jūlijam uz C un D uzturēšanas klases ceļiem. Kopumā šogad jau ir saremontētas bedres vairāk kā 200 000 m2 platībā.

Turpinoties būvdarbu sezonai, aicinām iedzīvotājus sekot līdzi remontu norisei un informēt, ja rodas jautājumi par veicamo darbu kvalitāti. Informāciju un fotoattēlus lūdzam iesūtīt twitter.com/LVceli vai uz e-pastu kvalitate@lvceli.lv. Visa saņemtā informācija, arī anonīmā, tiks pārbaudīta, objekti apsekoti. Tomēr, lai būtu iespējams saņemt LVC speciālistu atbildes, lūdzam norādīt arī savu kontaktinformāciju.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas Valsts ceļi, remonts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats