28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pēcinfarkta slimniekiem jauna iespēja pazemināt holesterīna līmeni; ārstniecības programma pieejama bez maksas
Pēcinfarkta slimniekiem jauna iespēja pazemināt holesterīna līmeni; ārstniecības programma pieejama bez maksas
Autors: Publicitātes materiāls / 15. maijs 2014, 17:20
Sirds slimības un no tām izrietošās sekas ļoti bieži iet roku rokā ar paaugstinātu holesterīna līmeni asinīs. Holesterīna līmeni paaugstināt nav grūti, to bagātīgi satur lielākā daļa dažādu pusfabrikātu un ātro ēdienu, kā arī taukaini ēdieni, kas ir iecienīti dažādu vecumu cilvēku vidū, tomēr nereti tiek piemirsts, ka tieši paaugstināts holesterīna līmenis, kas nogulsnējas uz asinsvadu sieniņām, ir cēlonis ļoti nopietnām sirds slimībām un nereti var izraisīt pat infarktu.


Tomēr, ārsti un farmaceiti paaugstināta holesterīna problēmai neiet ar līkumu garām. Kardiologi pauž bažas, ka cilvēkiem, kas pārdzīvojuši infarktus, ar specializētām diētām un medikamentiem, lai samazinātu holesterīna līmeni asinīs, ir par maz un tiek meklēti jauni un jauni veidi, kā padarīt dzīvi vieglāku un komfortablāku cilvēkiem, kas pārdzīvojuši infarktu. Šāda iespēja drīzumā būs pieejama arī veselības centrā “Adoria”, kas vēlas paust atbalstu cilvēkiem ar sirds slimībām un paaugstinātu holesterīna līmeni asinīs. Veselības centra ārstiem rūp pēcinfarkta slimnieku nākotne, tāpēc tiek radīta iespēja tikt uzklausītiem, vērsties pēc palīdzības pie ārstiem, kas atveseļošanos pēc infarkta var padarīt sekmīgāku.

“Mums ļoti rūp visi mūsu pacienti, tomēr šobrīd vēlamies savu uzmanību pievērst tieši cilvēkiem, kas pārdzīvojuši infarktu un cīnās ar augstu holesterīna līmeni asinīs. Šiem cilvēkiem dzīvi turpināt nav vienkārši, ir jāievēro stingri ārsta norādījumi un jāievēro diētas, lai samazinātu holesterīna uzkrāšanos asinsvados, tomēr mēs vēlamies palīdzēt un kaut mazliet atvieglot šo cilvēku ikdienu. Mūsu ārsti nepārtraukti seko līdz dažādiem globāliem zinātniskiem un medicīniskiem pētījumiem un strādā ar inovatīvām metodēm, lai panāktu pēc iespējas mūsdienīgāku ārstēšanu, tāpēc aicinām ikvienu, kuram gada laikā ir bijis infarkts un nav pārliecināts par savu veselības stāvokli un holesterīna līmeni, vērsties pie mums”, stāsta veselības centra “Adoria” vadītāja dr. Ārija Bušmane.

Šobrīd ārstniecības izmaksas ir dārgas, tās sastāda augstās medicīnas materiālu un medikamentu izmaksas. Bieži ārstēšanas izmaksas cilvēkiem ir sāpīgs temats un nereti pacients atzīst, ka attiecīgās ārstēšanas izmaksas nevar atļauties.

Tāpēc, domājot par pacientiem un klientiem, veselības centrs “Adoria” šobrīd aktīvi meklē iespējas, kā ierobežotam skaitam pēcinfarkta pacientu ar paaugstinātu holesterīna līmeni, ārstēšanas programmu nodrošinātu bez maksas. Visi interesenti aicināti pieteikties pie dr. Ā.Bušmanes pa tālruni 29275401, darbdienās no pl.12 – 15, vai pa e-pastu: info@adoria.lv




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Adoria

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats