28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Grāmatveži pieprasa plašāku informāciju par gada pārskatu sastādīšanu; tiks rīkots īpašs seminārs
Grāmatveži pieprasa plašāku informāciju par gada pārskatu sastādīšanu; tiks rīkots īpašs seminārs
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 10. aprīlis 2014, 15:51
Strauji tuvojoties gada pārskatu iesniegšanas gala termiņam, aizvien vairāk grāmatvežu pieprasa skaidrot jaunākās izmaiņas un to veidošanas prasības. Lai sniegtu plašāku informāciju par dokumentu kārtošanu un noformēšanu, grāmatveži tiek aicināti uz īpašo gada pārskatu un UIN deklarāciju lielsemināru “Viss par 2013. gada pārskata un UIN deklarācijas sastādīšanu un iesniegšanu”, kas norisināsies jau 15. aprīlī.


Šajā seminārā tiks skatīti visi būtiskākie jautājumi par gada pārskatu un deklarāciju sastādīšanu, finanšu pārskatu sagatavošanu, aplūkoti jaunākie grozījumi gada pāskatu likumā, kā arī tiks skaidrots gada pārskata formāts un struktūra, būtiskākie grozījumi likumā par grāmatvedību, grāmatvedības kārtošanu un organizāciju, kases operāciju uzskaiti, gada inventarizāciju un ne tikai. Seminārs būs aktuāls gan uzņēmumu un iestāžu grāmatvežiem, gan finansistiem, pašnodarbinātajiem grāmatvežiem un uzņēmumu vadītājiem.

Semināru rīko “Latvijas Grāmatvedības klubs” (LGK) un semināru vada viena no nozares vadošākajām lektorēm – Anita Roga, kas ir finanšu konsultante grāmatvedības un nodokļu jomā un  praktizējoša grāmatvede. Pasniedzēja sniegs profesionāli izstrādātu un kvalitatīvu informāciju par to, kam  jāpievērš uzmanība sagatavojot 2013. gada pārskatu un UIN deklarāciju, kā arī atbildēs uz apmeklētāju jautājumiem gan semināra laikā, gan attālinātās konsultācijās pēc semināra.

Tuvākais “LGK” seminārs paredzēts 15.aprīlī un tā izmaksas, pateicoties līdzfinansējumam, sastāda vien EUR 39. Lai pieteiktos semināram un iegūtu plašāku informāciju, interesenti aicināti sazināties pa tālr. 28242360, vai rakstīt uz e-pastu: info@gramatvedibasklubs.lv.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: grāmatvedība, Grāmatvedība iesācējiem, grāmatvedības kursi, grāmatvedības semināri, grāmatvežu apmācība, grāmatvežu semināri, kursi grāmatvežiem, Nodokļi, nodokļu kursi, semināri grāmatvežiem, semināri par nodokļiem

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats