19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Uzņēmēji apgūst jaunus darbinieku motivēšanas paņēmienus
Uzņēmēji apgūst jaunus darbinieku motivēšanas paņēmienus
Autors: Publicitātes materiāls / 21. marts 2014, 17:36
Aizvien lielāka daļa uzņēmumu vadītāji izmanto zināšanas par to, kā motivēt savus darbiniekus, kā izvērtēt efektīvākos motivātorus un kā noturēt labākos profesionāļus savā komandā, tādā veidā palielinot uzņēmuma sniegto pakalpojumu kvalitāti un konkurētspēju. Ir vairāki efektīvi paņēmieni, kā darbiniekus motivēt, izmantojot jaunas metodes – to biznesa vadības eksperte Egita Sproģe skaidros īpašā seminārā, kas norisināsies jau 25. martā.


Atzinīgi novērtētais seminārs „“Kā strādāt ar personālu: Mazākas algas – augstāka motivācija!” jeb 5 soļu pieeja” atbild uz jautājumu- kā efektīvi un bez liekiem tēriņiem motivēt darbinieku pēc tam, kad viņa darba samaksa ir samazināta. Semināra mērķis ir sniegt izpratni par motivēšanu un piedāvāt praktiskus instrumentus, kurus varēs izmantot līdztekus atalgojuma sistēmas izmaiņām.

„Semināra pasniegšanas stils ir saistošs un interesants. Lektorei piemīt prasme ieklausīties semināra dalībniekos un savlaicīgi rast situācijas risinājumu. Semināru vērtēju ļoti pozitīvi, gan norisi, gan pasniegšanas manieri. Bija vērts apmeklēt šo semināru tādēļ, ka spēju izanalizēt savu līdzšinējo darbu, kā arī apdomāt, kā rīkoties nākotnē. Galvenais ieguvums – idejas!”, norāda SIA  „Bewe Rix” Skandināvijas departamenta vadītāja Renāte Nelsone.

„Pēc dalības šajā semināra apmeklētāji spēs izvērtēt un izprast darbinieku motīvus, izmantot tos darba algas samazināšanas gadījumā, zinās un sapratīs, kāpēc darbs sniedz labus vai ne tik labus rezultātus un ar ko tas ir saistīts. Ar iegūtajām zināšanām apmeklētāji varēs izvērtēt, kādas izmaiņas ir nepieciešamas, lai motivētu darbiniekus un sasniegtu labākus darba rezultātus, veicinātu gan uzņēmuma darba vides uzlabošanos, gan tā ekonomisko izaugsmi,” stāsta lektore Egita Sproģe.

Seminārus vada lektore ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi tiešajā pārdošanā un pārdošanas vadībā, pārdošanas procesu un komandas izveidē,  komandas vadīšanā, uzņēmuma izveidē, vadīšanā – Egita Sproģe. Pārdošanas karjerā veiktas vairāk kā 14 000 veiksmīgas vizītes mazo,  vidējo, lielo klientu B2B segmentā, strādāts  ar Latvijas un ar  starptautiskiem klientiem un piegādātājiem.Pieredza kā darba ņēmēja, tā darba devēja pozīcijā.Maģistra grāds  "TQM -  Vispārējā kvalitātes vadība" uzņēmumos un organizācijās. Egita konsultē, sagatavo un vada mācību programmas pārdošanas uzņēmumos, palīdz pārdošanas organizāciju izveidošanā jau esošos vai jaunos uzņēmumos, to vadībā, attīstībā un piemērošanā.

Maksa par dalību semināra un meistarklasē sastāda EUR 349. Ar programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumu, kas šobrīd vēl ir pieejams, jāmaksā tikai EUR 99.

Lai pieteiktos semināra apmeklējumam, aicinām sazināties ar biznesa izglītības centra “Biznesa Akadēmija” pārdošanas skolu pa tālruni: +371 20355559, vai arī sūtīt e-pastu uz: izglitiba@biznesaakademija.lv



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, augstāka motivācija, Biznesa semināri, darbinieku motivēšana, Egita Sproģe, kursi, motivācija, seminārs, uzņēmumu vadītāji, zemāka alga

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats