18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Streļčenoks Strīķi atlaiž trešo reizi
Streļčenoks Strīķi atlaiž trešo reizi
Autors: NRA.lv / 7. februāris 2014, 17:46
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks piektdien trešo reizi uzteicis darbu savai vietniecei Jutai Strīķei un atbrīvojis viņu no ieņemamā amata,vēsta Latvijas Televīzijas Ziņu dienests.


Jau ziņots, ka Streļčenoks Strīķi no amata atbrīvoja divreiz un abas reizes ekspremjers viņu atjaunoja darbā. Pirmo reizi Streļčenoks nolēmis atbrīvot no amata savu vietnieci Strīķi pērn decembrī, ņemot vērā pret viņu ierosinātās disciplinārlietas rezultātus, kuros konstatēta pilnvaru pārsniegšana, un Strīķes darbības novērtēšanu, raksta NRA.lv.

Strīķe lūdza premjeru izvērtēt savu atbrīvošanu no amata. Premjers janvāra sākumā nolēma atcelt rīkojumu par Strīķes atlaišanu. Savukārt Streļčenoks uzreiz pēc premjera lēmuma solīja, ka jau tuvākajā laikā atstādinās Strīķi, jo uzskata Ministru prezidenta lēmumu par prettiesisku.

Otro reizi Streļčenoks uzteicis darbu Strīķei janvāra vidū, jo viņa esot zaudējusi priekšnieka uzticību. Strīķe esot pārkāpusi savas amata pilnvaras, arī jautājumos, kas saistīti ar iestādē noteikto informācijas aprites kārtību, tai skaitā, informācijas izplatīšanu plašsaziņas līdzekļiem un informācijas izplatīšanu iestādes vārdā citām institūcijām un amatpersonām. Taču premjers Valdis Dombrovskis atcēla arī šo rīkojumu par Strīķes atlaišanu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jaroslavs Streļčenoks, Juta Strīķe, KNAB

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats