28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Augstu novērtē biznesa apmācību programmu par attiecību veidošanu ar uzņēmuma klientiem
Augstu novērtē biznesa apmācību programmu par attiecību veidošanu ar uzņēmuma klientiem
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 8. novembris 2013, 14:02
Kā liecina biznesa izglītības centra “Biznesa Akadēmija” organizētā semināra apmeklētāju atsauksmes, pārdošanas guru Egitas Sproģes vadītās apmācības KĀ 'PAŅEMT' NO ESOŠAJIEM KLIENTIEM VAIRĀK, PIRMS ĶERTIES PIE JAUNU MEKLĒŠANAS, tiek augstu novērtētas, uzsverot lektores plašās zināšanas un pieredzi darbā ar dažādiem uzņēmumiem, kā arī iegūto zināšanu praktiskā pielietojuma iespējas. Uzņēmumi turpina aktīvi pieteikties uz nākamo semināru, kas norisināsies jau 12. novembrī.


Semināra mērķis ir dot uzņēmumiem instrumentus, ar kuru palīdzību iespējams pareizi plānot esošo klientu strukturēšanu, sniedzot katrai klientu grupai atbilstošu apkalpošana, kā arī pārraudzīt esošo klientu sadarbību un nosprausto mērķu sasniegšanu, paaugstinot peļņu un nostabilizējot savstarpējās attiecības. Jauni klienti ir nenovērtējama uzņēmuma attīstības sastāvdaļa, taču tikpat svarīgi ir arī esošie klienti, tāpēc šajā meistarklasē uzņēmumiem ir iespēja apgūt efektīvus risinājumus, kā "izspiest" maksimumu no jau esošajiem klientiem, pirms ķerties pie jaunu klientu piesaistīšanas.

“Apmeklēju šo semināru un uzskatu, kas tas ir noderīgs gan vidējā, gan augstākā līmeņa vadītājiem un pārdevējiem.  Seminārā tika izmantoti ļoti labi pārdošanas materiāli ar reāliem piemēriem. Iegūtās zināšanas noderēs ikdienas darbā un pārdošanā, ieguvu jaunus kontaktus un idejas, kas ir nenovērtējama priekšrocība mūsdienu tirgus apstākļos,” atzīst apģērbu mazgāšanas un ķīmiskās tīrīšanas uzņēmuma pārstāvis.

Seminārā iegūtā informācija palīdzēs veiksmīgāk cīnīties par savu vietu tirgū un gūt lielāku peļņu, izmantojot tos pašus resursus. Tāpat semināra apmeklētājiem tiks sniegta padziļināta informācija par to, kā labāk izveidot efektīvu pārdošanas sistēmu un nodrošināt pēcpārdošanas apkalpošanu.

Seminārus vada lektore ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi tiešajā pārdošanā un pārdošanas vadībā, pārdošanas procesu izveidē, pārdošanas komandas izveidē, pārdošanas komandas vadīšanā, uzņēmuma izveidē, uzņēmuma vadīšanā, starptautiska vairumtirdzniecības  uzņēmuma izveidē un vadīšanā – Egita Sproģe. Egita savā pārdošanas karjerā ir veikusi vairāk kā 14 000 veiksmīgas vizītes gan mazo, gan vidējo, gan lielo klientu B2B segmentā, strādājusi gan ar Latvijas, gan starptautiskiem klientiem un piegādātājiem. Egita ir ieguvusi maģistra grādu "TQM -  Vispārējā kvalitātes vadība" uzņēmumos un organizācijās.

Maksa par dalību semināra un meistarklasē sastāda Ls 199 / EUR 283,15.  Ar programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumu, kas šobrīd vēl ir pieejams, jāmaksā tikai Ls 99 / EUR 140,86.

Lai pieteiktos semināra apmeklējumam, aicinām sazināties ar biznesa izglītības centra “Biznesa Akadēmija” pārdošanas skolu pa tālruni: +371 20355559, vai arī sūtīt e-pastu uz: izglitiba@biznesaakademija.lv




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: atsauksmes, augstu novērtē, biznesa akadēmija, Biznesa apmācības, efektīva pārdošana, Egita Sproģe, esošie klienti, lektore, pārdevēji, pārdošana, pārdošanas guru, pārdošanas seminārs, peļņas paaugstināšana, seminārs, uzņēmuma klienti, zināšanas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats