20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Eksperte: Jau tagad uzņēmēji var izvēlēties nealgot grāmatvežus
Eksperte: Jau tagad uzņēmēji var izvēlēties nealgot grāmatvežus
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 7. novembris 2013, 16:06
Grāmatvedības uzskaiti uzņēmumos ierasti veic par finanšu plūsmu atbildīgais grāmatvedis, taču pēdējā laikā lielu popularitāti ir izpelnījušies grāmatvedības ārpakalpojumi, kas paredz to, ka “ierastais” grāmatvedis tiek aizstāts ar mūsdienīgām tiešsaistes tehnoloģijām.


Kā norāda grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēja “Finanšu Grāmatvedības Sistēmas” (FGS) pārstāve Dzintra Renigere, grāmatvedības ārpakalpojumi uzņēmējiem ļauj labāk saprast sava uzņēmuma darbības rezultātus, kontrolēt un uzlabot sava uzņēmuma naudas plūsmu, kā arī tie nodrošina uzņēmējiem vieglu piekļuvi saviem finanšu datiem no jebkuras vietas un jebkurā laikā, vēlamajā valodā.

“Modernajām tehnoloģijām attīstoties, aizvien vairāk uzņēmumi izvēlas kārtot savu grāmatvedību, izmantojot “mākoņu grāmatvedības” ārpakalpojumus, tādējādi panākot vēl labāku rezultātu  - uzlabojas ne tikai uzņēmuma naudas plūsma, bet arī kopējās uzņēmējdarbības efektivitāte.  “Ierastais grāmatvedis” vairs nav obligāta opcija, tas tiek aizstāts ar profesionālu servisu, ko sniedz grāmatvedības ārpakalpojumi, kas FGS izpildījumā ir augsti kvalificētu speciālistu kompetences un mūsdienīgu tiešsaistes tehnoloģiju apvienojums. Piecās minūtēs vai mazāk dienā, klients nosūta mums savus grāmatvedības dokumentus, un no jebkuras vietas un jebkurā laikā, redz, no kurienes ienāk nauda un kur tā tiek izdota. Uzņēmumu vadītāji labāk saprot, kādi ir rezultāti katram uznēmējdarbības veidam vai struktūrvienībai, un tas ļauj pieņemt pareizus un savlaicīgus lēmumus,” turpina “FGS” pārstāve Dzintra Renigere.

“Sākotnēji bijām mazliet neziņā, kā šis pakalpojums darbosies, jo arī mēs, tāpat kā citi uzņēmumi, gadiem ilgi bijām izmantojuši grāmatveža pakalpojumus, taču nu esam patīkami pārsteigti – grāmatvedība ir pārredzama, viegli kontrolējama un skaidra. Tāpat mums ir iespēja izmantot augsti kvalificētu un pieredzējušu speciālistu pakalpojumus, kurus algot uz pilnu slodzi būtu ļoti dārgi, kā arī dažādās sarežģītās un neierastās situācijās varam saņemt konsultācijas un palīdzību pa telefonu jebkurā laikā,” norāda saimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmuma pārstāvis Gatis Straume.

Grāmatvedības ārpakalpojumi uzņēmumiem ļauj arī ietaupīt tūkstošiem latu IT infrastruktūras iegādei, vai ietaupīt nozīmīgas summas programmatūras nomai komplektā ar nomātās programmatūras atbalsta izmaksām.

“FGS” izmanto pasaulē atzītu biznesa vadības sistēmu Epicor iSCALA un iNTRA sistēmu, kuras darbība ir balstīta uz web tehnoloģijām. Klientam ir iespēja piekļūt finanšu informācijai jebkurā vietā, jebkurā laikā un jebkurā valodā: latviešu, angļu vai krievu. “FGS” izveidojuši grāmatvedības un nodokļu eksperti ar vairāk kā 20 gadu pieredzi šajā jomā. Katram uzņēmumam ir iespēja izvēlēties sev vispiemērotāko pakalpojumu paketi par fiksētu cenu ar noteiktu pakalpojumu spektru. Pakalpojums pieejams par pieņemamu, fiksētu mēneša maksu,  sākot pat no Ls 44.99 jeb EUR 64.02. Turklāt “FGS” klientiem tiek nodrošināti grāmatvedības ārpakalpojumi pirmajā mēnesī pilnībā bez maksas.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: biznesa vadības sistēmas, dokumenti, Dzintra Renigere, ekonomija, eksperti, Epicor iSCALA, FGS, finanses, Finanšu Grāmatvedības Sistēmas, finanšu informācija, grāmatvedība, grāmatvedības ārpakalpojumi, grāmatvedības izmaksas, grāmatvedības programma, grāmatvedības speciālisti, iNTRA, priekšrocības, reāllaika tiešsaiste, uzņēmumi novērtē

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats