28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Īpašā seminārā eksperts skaidros kā kļūt par izcilu vadītāju
Īpašā seminārā eksperts skaidros kā kļūt par izcilu vadītāju
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 7. oktobris 2013, 17:25
„Vadītāja un līdera iemaņas ir ikvienā no mums, atliek vien tās pareizi iekustināt,” atzīst semināru lektors un biznesa psihologs Jānis Roze. Lai palielinātu pārdošanas apjomus un uzlabotu pārdevēju iemaņas, 10.oktobrī tiek dota iespēja apmeklēt intensīvu semināru uzņēmumu / nodaļu / grupu / pārdošanas vadītājiem “ČETRI SOĻI, LAI KĻŪTU PAR IZCILU VADĪTĀJU!”, kas šobrīd pieejams ar "Biznesa uzrāviens" līdzfinansējumu.


Intensīvā semināra mērķis ir dot uzņēmumu vadītājiem plašas zināšanas, inovatīvus risinājumus un instrumentus, ar kuru palīdzību varētu ātri un tieši izvērtēt un izveidot rezultatīvi strādājošu komandu, noteikt precīzus biznesa mērķus, izveidot stratēģiju un iegūt vadošas pozīcijas uzņēmumam mērķa tirgū.

Semināra interesentiem tiks skaidroti paņēmieni kreatīvās līderības apzināšanai un attīstīšanai, kā kļūt par motivējošu un labu vadītāju, kā veidot attiecības ar komandu un to motivēt, lai sasniegtu labākos rezultātus. Būs iespēja arī analizēt sava uzņēmuma pašreizējo stratēģiju, salīdzināt to ar veiksmīgiem pasaules piemēriem un izprast inovatīvas biznesa stratēģijas iezīmes, kā arī izprast agresīva tirgus iekarošanas plāna pamatbūtību, orientējot to uz potenciālo klientu vajadzību izzināšanu. Paņēmieni tiks ilustrēti ar piemēriem no dzīves, būs paskaidrojumi par labākām praksēm uzņēmumā, kā arī biežāk pieļautajām biznesa vadības kļūdām.

„Laikā, kad mūs skar arvien jaunas pārmaiņas un tirgus jāpārzin no jauna, ir svarīgi sevi nepazaudēt, bet turpināt gūt panākumus. Šo semināru, kas norisināsies jau šonedēļ, būtu svarīgi apmeklēt kaut vai vienam uzņēmuma pārstāvim, kas iegūto informāciju varētu nodot arī pārējiem kolēģiem, tādējādi veicinot straujāku izaugsmi visā uzņēmumā,” atzīst Jānis Roze.

Seminārs norisinās 10.oktobrī no plkst. 10:00 – 16:00 Rīgas centrā un to vada viens no pieredzējušākajiem uzņēmumu vadības konsultantiem, biznesa psihologs Jānis Roze.

Lai pieteiktos semināram un iegūtu informāciju par iespējamo „Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumu, sazināties pa tālruni  27124981 vai rakstot uz e-pastu bpa@ko.lv




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jānis Roze

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats