19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Druvas saldējums pagarina vasaru un izspēlē bagātīgas balvas
Druvas saldējums pagarina vasaru un izspēlē bagātīgas balvas
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 23. augusts 2013, 11:35
Pagarinot vasaru, akciju sabiedrība „Druva Food” sadarbībā ar lielveikalu Rimi, rīko īpašu akciju, kurā laimīgajiem būs iespēja tikt ne tikai pie saldējuma, bet arī pie pasaulē zināmā zīmola Apple balvu klāsta.



„Vasara ir īstais laiks, kad saldējums ir īpašā cieņā. To var ēst bez mitas kaut visu dienu, tāpēc dodam iespēju pircējiem ne tikai atvēsināties un izbaudīt ko gardu, bet piedalīties loterijā un laimēt iespaidīgas balvas no Apple,” stāsta AS Druva Food pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks. 

Akcija norisinās laika posmā no 20. augusta līdz 30. septembrim un nepieciešams nosūtīt īsziņu ar čeka numuru vai reģistrēt to www.druvassaldejumi.lv , tādējādi laimējot Druvas saldējumu lieliskam vasaras turpinājumam vai kādu no Apple produktiem.

Tāpat uzņēmums šajā vasarā ir īpaši padomājis par saviem klientiem, dodot iespēju vairākas reizes nedēļā saņemt saldējumu par smaidu, laimēt saldējuma komplektu, piedalīties konkursos, ko rīko dažādas radio stacijas, kā arī izbaudīt jaunos Ghetto Games un Druva Premium saldējumus.

„Šī ir konkursiem bagātākā vasara un jau tiek plānoti arvien jauni pārsteigumi, kas mūsu saldējuma cienītājus priecēs arvien vairāk šajā un visās nākošajās sezonās. Kā saka „dots devējam atdodas” un tas ir mūsu pienākums – iepriecināt, palīdzēt un dāvāt laimi, tāpat kā to dara mūsu pircēji,” turpina Jānis Muižnieks.

Druvas saldējums nemainīgi saglabā savas labās garšas īpašības, jo ražošanā A/S “Druva food” izmanto tikai dabīgu lauku pienu no “Saldus Druva” fermām, to neaizstājot ar sauso piena pulveri. A/S „Druva Food” firmas zīme ir cigoriņu saldējums. Tas ir gatavots pēc uzņēmuma oriģinālās receptes, kas saglabājusies nemainīga kopš 1986. gada un līdz ar klasisko plombīra saldējumu ir viens no iecienītākajiem un pieprasītākajiem Druvas ražotajiem saldējumiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: akcija, Apple, cigoriņu saldējums, Druva food, Druvas saldējums, garšīgs saldējums, Ghetto Games, ghetto saldējums, Jānis Mūrnieks, konkurss, krējuma saldējums, piena saldējums, plombīra saldējums, plombīrs, RIMI, saldējums, saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats