20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Publiskos datus, kas atklās patieso Latvijas uzņēmējdarbības stāvokli
Publiskos datus, kas atklās patieso Latvijas uzņēmējdarbības stāvokli
Autors: Apollo.lv / 13. augusts 2013, 11:22
Publiskos pērn Latvijā 100 lielāko pelnītāju, 100 lielāko zaudētāju un 100 lielāko dividenžu saņēmēju sarakstus, portālam «Apollo» pavēstīja biznesa žurnāla «Kapitāls» pārstāvis Raimonds Ločmelis.



Žurnāls «Kapitāls» sadarbībā ar «Lursoft» datu bāzēm pirmoreiz vienkopus ekskluzīvi publicēs visus trīs apjomīgos sarakstus, kas balstīti uz visaktuālākajiem datiem un sausos, bet izteiksmīgos skaitļos ilustrē patieso Latvijas nacionālās uzņēmējdarbības stāvokli un virzību.

Pirms gada Latvijas lielāko pelnītāju saraksta apakšējā robeža bija 420 000 latu liela gada peļņas daļa, bet sākās tas ar summu virs 11 miljoniem latu. Šogad augšējā robeža ir sarukusi līdz nedaudz vairāk kā astoņiem miljoniem latu, savukārt apakšējā - pieaugusi līdz vairāk nekā 450 000 latu.

Būtiskas pārmaiņas vērojamas arī lielāko zaudētāju un lielāko dividenžu saņēmēju simtniekos, un kopumā šie saraksti uzskatāmi parāda gan to, kuri nacionālā kapitāla pārstāvji un nozares Latvijā spēj pelnīt un attīstīties, gan to, kuri zaudē konkurences cīņā un noiet no skatuves.

Preses konference, kurā tiks sniegta plašāka informācija par visiem trim jaunajiem sarakstiem, notiks trešdien, 14.augustā pulksten 12 viesnīcas «Hotel Bergs». Tajā piedalīsies sarakstu veidotāji – publicists Lato Lapsa un «Lursoft IT» valdes locekle Daiga Kiopa.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: dividendes, dividenžu saņēmēji, uzņēmējdarbība Latvijā, Uzņēmēji

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats