20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijā zināmi cilvēki par garšīgāko atzīst Druvas plombīra saldējumu
Latvijā zināmi cilvēki par garšīgāko atzīst Druvas plombīra saldējumu
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 2. augusts 2013, 17:18
Žurnāls „Dienas Ēdieni” jūlija beigās veica aklo degustāciju, kurā ēdiena entuziasti nogaršoja dažādus plombīra saldējumus. Kā viens no labākajiem tika atzīts Druvas plombīra saldējums, kurš degustētājiem atsauca atmiņā bērnības garšu.


Degustācijā piedalījās tādi Latvijā zināmi cilvēki kā operdziedātājs Sergejs Jēgers, divu iecienītu un smalku restorānu šefpavārs Māris Astičs un šefpavārs Ingmārs Ladigs.

Sergejs Jēgers Druvas plombīra saldējumu atzīst par ļoti gardu. „Struktūra krēmīgāka, mutē nepaliek taukaina garša. Es šo vēl pārlietu ar medu un pārkaisītu ar riekstiem,” spriež operdziedātājs.

Arī restorānu šefpavāri šo saldējumu īpaši izceļ citu vidū. Ingmārs Ladigs uzskata, ka tas ir pietiekami krēmīgs un to var izmantot ne tikai kokteiļu pagatavošanai, bet ēst ar dažādām piedevām, bet Māris Astičs, salīdzinot ar citiem saldējumiem, atzīst, ka Druvas plombīra saldējumam ir krēmīgāka konsistence un izteiktāka garša jeb tas esot saldējums ar dzīvību un raksturu.

Kā novēro pats uzņēmums AS Druva Food, pircēji arvien lielāku uzmanību pievērš produktu sastāvam. Tiek izvērtēts, vai tie nesatur mākslīgas piedevas un vai to gatavošanā izmantoti kvalitatīvi un dabiski produkti. Ja ekonomiskās krīzes laikā izvēli galvenokārt noteica produktu cena, tagad pircēji ir kļuvuši izglītotāki un daudz rūpīgāk izdara izvēli par labu vienam vai otram pārtikas produktam.

Arī izvēloties saldējumu, cilvēki meklē tos našķus, kas gatavoti no īsta piena un nesatur mākslīgus uzlabotājus. Tagad saldējuma vitrīnas ir pilnas ar produkciju, taču daudzi no tiem nav gatavoti, kā agrāk – no govs piena – tādēļ to kvalitāte nav salīdzināma. 

Par prieku saldējuma cienītājiem "Maxima" XX un XXX veikalos augusta sākumā Druvas saldējumam ir samazināta cena.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: cigoriņu saldējums, Dienas ēdieni, Druva Food, garšīgs saldējums, Ghetto Games, ghetto saldējums, krējuma saldējums, piena saldējums, plombīra saldējums, plombīrs saldējums, saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats