28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Vasarā aicina īpaši rūpēties par ādas stāvokli
Vasarā aicina īpaši rūpēties par ādas stāvokli
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 23. jūlijs 2013, 15:59
Lai arī ne īpaši garas, tomēr Latvijas vasaras mēdz būt ļoti karstas, un līdz ar to iedzīvotāji cenšas pēc iespējas vairāk laika pavadīt brīvā dabā un arī apģērbs, kas tiek vilkts, ir piemērots siltajam laikam – vasarīgas kleitiņas un šorti. Tomēr, izbaudot šo patīkamo laiku, nedrīkst piemirst par to, ka šādos apstākļos savam ārējam izskatam jāpievērš pastiprinātāka uzmanība – gan veselības dēļ, gan no estētikas viedokļa.


Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” kosmetoloģe Inguta Grīnberga, vasarā par ādu ir jārūpējas īpaši, jo saules tiešā iedarbība var atstāt ne tik pozitīvus efektus.  

“Par savu ādu ir jārūpējas jebkurā laikā un vecumā, bet īpaši aktuāli tas ir vasaras laikā, un vislielāko uzmanību šajā periodā vajadzētu pievērst tieši dekoltē zonai. Āda tur ir ļoti trausla un maiga, tādēļ sauļojoties noteikti jāizmanto aizsargkrēms ar augstu aizsardzības pakāpi, tomēr, protams, nedrīkst aizmirst par šīs zonas kopšanu arī ikdienā,” stāsta Inguta Grīnberga.

Vienlaikus “Adoria” speciālisti arī uzsver, ka nedrīkst aizmirst arī par koptiem roku un kāju nagiem, norādot, ka tas ir tikpat svarīgi vīriešiem, cik sievietēm.

“Vasarā neviens nestaigā zābakos, un valkājamie apavi lielākoties  un visi – gan sievietes, gan vīrieši staigā atvērtajās kurpēs, tādēļ siltajā laikā īpaši jāpiedomā pie tā, kā rūpējamies ne tikai par roku nagiem, bet arī par kāju nagiem,” stāsta “Adoria” manikīra un pedikīra speciāliste Tatjana Pevčenko.

“Adoria” piedāvā dažādas sejas procedūras, izmantojot augstvērtīgo PAYOT kosmētiku, visa veida manikīru, pedikīru, kā arī vaksāciju. 

Informācija sagatavota sadarbībā ar veselības un skaistuma centra "Adoria" kosmetoloģi Ingutu Grīnbergu un manikīra un pedikīra speciālisti Tatjanu Pevčenko, t. 67315000, mob. 26378620, info@adoria.lv 




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: āda, ādas kopšana, Adoria, dekoltē zona, Inguta Grīnberga, Kosmetoloģe, kosmetologs Rīgā, manikīra speciāliste Rīgā, manikīra speciāliste Rīgā, manikīrs, manikīrs Rīgā, pedikīrs, pedikīrs Rīgā, skaistumkopšanas centrs, Tatjana Pevčenko, veselības centrs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats