18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jaunais Ghetto Games dizaina Druvas saldējums iekaros arī Latvijas lielākos veikalu tīklus
Jaunais Ghetto Games dizaina Druvas saldējums iekaros arī Latvijas lielākos veikalu tīklus
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 8. jūlijs 2013, 13:17
Jaunais Druvas saldējums, kura dizainu radījis Ghetto Games galvenais mākslinieks Vladislavs Lakše, jau paspējis iekarot klientu atzinību. Lai tas būtu pieejams ne tikai Rīgā, bet arī visā valstī, pavisam drīz to varēs iegādāties lielākajos Latvijas veikalu tīklos.


Jau šobrīd jauno saldējumu var iegādāties Elvi un Prisma veikalu tīklos un jau drīzumā arī citviet.

Par sportiskākās un aktīvākās kustības Ghetto Games saldējumu izvēlēts veselībai draudzīgs plombīra saldējums, kas nesatur mākslīgas piedevas un tiek gatavots no īsta piena, nevis tā aizstājējiem vai sausā piena pulvera.

„Kā liecina pirmie pārdošanas apjomi, jaunais Ghetto Games saldējums starp sportistiem un sporta faniem kļuvis ļoti iecienīts. Tā kā šīs sportiskās kustības pasākumi notiek ne tikai Rīgā, bet arī citās Latvijas pilsētās, jauno saldējumu varēs iegādāties visos lielākajos veikalu tīklos Liepājā, Jelgavā, Ventspilī, Saldū un citviet,” stāsta AS “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

„Ghetto Games“ kustība šovasar daudzās Latvijas pilsētās rīko sacensības vairākos ielu sporta veidos, savukārt vasaras lielākie pasākumi šovasar iecerēti Rīgā un Ventspilī. 9.jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā noritēs starptautiskais „Sprite Slam dunk“ konkurss ar pasaules līmeņa sportistu piedalīšanos, bet no 8.līdz 11.augustam Ventspilī tiks rīkots starptautiskais ielu kultūras, sporta un mūzikas „Ghetto Games festivāls Ventspilī". Sezona noslēgsies ar vērienīgo pasākumu 31.augustā Rīgā, 11.novembra krastmalā. 




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: cigoriņu saldējums, Druva Food, Druvas saldējums, Elvi veikals, garšīgs saldējums, Ghetto Games, Jānis Muižnieks, krējuma saldējums, piena saldējums, plombīra saldējums, plombīrs, PRISMA lielveikals, saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums, Vladislavs Lakše

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats