28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Tirdzniecībā pieejams īpaša Ghetto Games dizaina Druvas saldējums
Tirdzniecībā pieejams īpaša Ghetto Games dizaina Druvas saldējums
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 4. jūlijs 2013, 16:25
Ghetto Games kustībai kļūstot arvien aktīvākai, tajā savu atbalstu sniedz arī iedzīvotāju iemīļotais uzņēmums Druva Food, kas, sākot ar šo sezonu, tirdzniecībā laiž īpaša dizaina plombīra saldējumu.



Saldējuma iepakojuma dizaina autors ir mākslinieks Vladislavs Lakše, kurš savu talantu un mīlestību pret mākslu ir apliecinājis, radot visa Ghetto Games vizuālo tēlu – banerus, t-kreklus, kartiņas, afišas, saldējuma iepakojuma dizainu un citus mākslas darbus, kā arī noformējot basketbola kluba „CSKA” zāli Maskavā un izstrādājot māksliniecisko koncepciju vairākiem objektiem Olimpiskajām spēlēm Sočos un citviet.

Par īpašo Ghetto Games saldējumu izvēlēts iecienītais un tradicionālais plombīra saldējums, kas gan sportistiem, gan sporta faniem ir īpaši piemērots, jo tas nesatur mākslīgas piedevas un tiek gatavots no  īsta piena, nevis tā aizstājējiem vai sausā piena pulvera.

„Plombīra saldējums ir tas, kas noteikti garšo ikvienam un, iedomājieties ainu, Jūs sēžat Grīziņkalnā, spīd saule, Jūs baudāt lielisku sportu un rokā ir auksts saldējums ar Ghetto Games dizainu, kas vēl vairāk liek sajusties kā daļai no šīs kustības. Lieliski, vai ne?” emocijās dalās AS “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

Šobrīd jaunais saldējums pieejams pirmajos veikalos un jau drīzumā gaidāms Elvi un citos lielajos tirdzniecības tīklos. 

„Ghetto Games“ kustība šovasar daudzās Latvijas pilsētās rīko sacensības vairākos ielu sporta veidos, savukārt vasaras lielākie pasākumi šovasar iecerēti Rīgā un Ventspilī. 9.jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā noritēs starptautiskais „Sprite Slam dunk“ konkurss ar pasaules līmeņa sportistu piedalīšanos, bet no 8.līdz 11.augustam Ventspilī tiks rīkots starptautiskais ielu kultūras, sporta un mūzikas „Ghetto Games festivāls Ventspilī". Sezona noslēgsies ar vērienīgo pasākumu 31.augustā Rīgā, 11.novembra krastmalā. 




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: cigoriņu saldējums, Druva Food, Druvas saldējums, garšīgs saldējums, Ghetto Games, Jānis Muižnieks, krējuma saldējums, piena saldējums, plombīra saldējums, plombīrs, saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats