20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Investoriem no Krievijas pārdots izklaides centrs Vernisāža
Investoriem no Krievijas pārdots izklaides centrs Vernisāža
Autors: Apollo.lv / 27. jūnijs 2013, 13:52
Ar nekustamā īpašuma uzņēmuma «Latio» starpniecību pārdots izklaides centrs «Vernisāža» Rīgā, Tērbatas ielā 2. Īpašumu par 6 746 918,4 latiem iegādājās investoru grupa no Krievijas, portālu «Apollo» informēja «Latio» pārstāvis Roberts Kārkliņš.


Izklaides centru «Vernisāža» veido 4 689 kvadrātmetrus liels zemes gabals un ēku komplekss. Patlaban tajā telpas nomā vairāki restorāni, klubs.

«Latio» Komercīpašumu tirdzniecības daļas vadītājs Jānis Šīns akcentē, ka kompleksa jaunie īpašnieki saglabās tā līdzšinējo funkciju – pēc ēku rekonstrukcijas un modernizācijas telpām tiks piesaistīti dažādu profilu nomnieki, piedāvājot centra apmeklētājiem augstākās kvalitātes izklaides un kultūras pasākumu baudīšanas iespējas.

«Patlaban saskaramies ar dažādu valstu investoru pieaugošu interesi par kvalitatīvu naudas plūsmas objektu iegādi Rīgas aktīvajā centrā. Šādu tendenci sekmē brīvo telpu samazināšanās un nomas maksas pieaugums, nodrošinot investoriem pievilcīgāku ienesīguma līmeni nekā iepriekšējos gados. Ieguldījumu iespējas aktīvi meklē Krievijas un citu NVS valstu uzņēmēji, kuriem, atšķirībā no daudzu Eiropas valstu kolēģiem, pieejami brīvi finanšu līdzekļi, tai skaitā banku finansējums ar salīdzinoši izdevīgiem nosacījumiem. Par komercīpašumu iegādi Latvijā arvien biežāk interesējas arī uzņēmēji no Igaunijas, kur eiro ieviešana radījusi labvēlīgus apstākļus investīcijām citās valstīs,» skaidro Šīns.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: izklaides centrs Vernisāža, izsole, Krievija, Krievijas investori, Vernisāža

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats