25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgas iedzīvotājiem tiek dāvāts smaids
Rīgas iedzīvotājiem tiek dāvāts smaids
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 24. maijs 2013, 14:10
Saulei apspīdot Rīgas pilsētas ielas, iedzīvotāji atplaukst smaidā, jo Druvas saldējums uzsācis akciju „Uzsmaidi vasarai!”, kur par smaidu tiek dāvināts saldējums.


Siltas dienas pēdējā laikā mūs lutina arvien biežāk un izraisa vēlmi būt tuvāk pludmalei vai sevi atvēsināt savādākā veidā. Iedzīvotāju iecienītais Druvas saldējums nolēmis šīs karstās dienas padarīt patīkamākas cilvēku sejās izraisot smaidu.

„Smaids izgaismo, iepriecina un iedvesmo. Tas taču nemaksā neko, bet liek pasmaidīt ne tikai vienam cilvēkam, bet arī pretī stāvošajam, tādējādi vairojot prieku. Garā ziema lielāko daļu cilvēku ir nogurdinājusi un tas atspoguļojas viņu sejās, tāpēc esam nolēmuši būt kā laimes nesēji un apmainīt smaidu pret labāko, kas mums ir – Druvas saldējumu,” stāsta “Druva Food” pārdošanas direktors Jānis Muižnieks.

Šī akcija norisināsies visus vasaras mēnešus,  līdz pat augusta beigām, priecējot galvaspilsētas iedzīvotājus un viesus ar Druvas Premium un SuperCow saldējuma līniju.

Katrs no smaidīgajiem saldējuma saņēmējiem tiek nofotografēts un labākās bildes tiks izvietotas “Druva Food” sociālajos tīklos – Draugiem.lv un Facebook.lv, kur lapu apmeklētājiem būs iespēja vērtēt vissmaidīgāko dalībnieku. Dalībnieks, kas saņems vislielākās simpātijas, saņems Druvas saldējumu komplektu.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: cigoriņu saldējums, garšīgs saldējums krējuma saldējums, piena saldējums plombīra saldējums, plombīrs, saldējums saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats