28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Glīta dāvaniņa kā cieņas apliecinājums biznesa partnerim
Glīta dāvaniņa kā cieņas apliecinājums biznesa partnerim
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 24. maijs 2013, 10:43
Lai biznesa tikšanos varētu uzskatīt par izdevušos, svarīga ir ne tikai parādīt, ka esat profesionālis, kas zina par ko runā, bet arī to, ka cienāt savu biznesa partneri. Tas ļoti labi izdarāms, pasniedzot kādu mazu, simbolisku dāvaniņu, kas ne tikai apliecinās cieņu, bet arī gadījumos, kad tiekaties ar  ārvalstu biznesa partneri, reprezentēt savu valsti.



Veselīgo kārumu ražotājs “omNOM” piedāvā vienkāršas, skaistas un elegantas biznesa dāvanas elegantā iepakojumā. “omNOM” ir lieliska dāvana ar kuru pateikt paldies savam darījumu partnerim un ļaus par tikšanos atcerēties pat tad, kad pēc tās jau būs pagājis kāds laiks. 

“Tiekoties ar saviem biznesa partneriem, mēs ikviens, protams, gribam parādīt labāko iespaidu. Tas attiecas ne tikai uz profesionalitātes parādīšanu, bet arī uz cieņas izrādīšanu, un dažādu nelielu biznesa dāvaniņu pasniegšana to spēs parādīt vistiešākajā veidā. Mūsu omNOM biznesa dāvanas atzinīgi novērtējuši gan to pasniedzēji, gan saņēmēji,” stāsta “omNOM” pārstāvis Eernests Šēns.

“omNOM” veidoto biznesa dāvanu kastīšu saturu iespējams izvēlēties dāvanu sūtītājam, uz kastītēm iespējams uzlikt firmas logo, un dāvaniņu iespējams piegādāt uz biroju tās pasūtītājam vai tieši pie dāvanas saņēmēja. 

“omNOM” iesaistījies arī biroja “Latvijas produkts” mārketinga aktivitātēs, tādējādi apliecinot, ka uzņēmums atbalsta un tam ir svarīga vietējo uzņēmumu veiksmīga attīstība.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: biznesa dāvana, biznesa partneri, bizness, Ernests Šēns, kārumi, kārums, Latvijas produkts, OmNom, rieksti, veselīgi kārumi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats