25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Saldus novada svētkos aicina izbaudīt īsta saldējuma garšu
Saldus novada svētkos aicina izbaudīt īsta saldējuma garšu
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 17. maijs 2013, 16:24
Šajā nedēļas nogalē – 17. un 18. maijā – notiek Saldus novada svētki, kuru ietvaros vietējiem uzņēmējiem izstādē “Ražots Saldū” būs iespēja parādīt labāko, kas viņiem piedāvājams, pierādot, ka veiksmīga uzņēmējdarbība iespējama arī lauku reģionos. Izstādē, klātesošajiem atgādinot par bērnības garšu, ko sniedz mutē kūstošs piena saldējums, piedalīsies arī A/S Druva Food pārstāvji. 


“Neskatoties uz ekonomisko situāciju Latvijā Druvas saldējums, izmantojot inovatīvas un pārdomātas uzņēmējdarbības metodes, spējis pietiekoši stabili noturēties un tagad aktīvi domā par izaugsmi, tirgus paplašināšanu, jauniem produktiem. Mūsu galvenās vērtības ir garšīgs un kvalitatīvs produkts un priecīgi, apmierināti cilvēki, tādēļ šobrīd strādājam pie iedzīvotāju viedokļa un vēlmju apzināšanas, piedāvājot augstas kvalitātes saldējumu ikvienai gaumei,” stāsta Druva Food pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

Viņš arī uzsver – uzņēmēji, kas jūt piesaisti savam novadam un valstij, spēj paveikt daudz vairāk to attīstībā, paužot cerību, ka Latvijā arvien vairāk uzņēmēji, ieviešot savā darbībā inovācijas un modernos risinājumus, neaizmirsīs par latvisko, dabisko un patieso.

A/S Druva Food firmas zīme ir cigoriņu saldējums. Tas ir gatavots pēc uzņēmuma oriģinālās receptes, kas saglabājusies nemainīga kopš 1986. gada un līdz ar klasisko plombīra saldējumu ir viens no iecienītākajiem un pieprasītākajiem Druvas ražotajiem saldējumiem.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: bērnība, bērnības garša, Druva Food, Druvas saldējums, Jānis Muižnieks, piena saldējums, Saldus, Saldus novada svētki

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats