18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Druvas saldējums uzsāk gatavošanos grandiozai vasaras sezonai
Druvas saldējums uzsāk gatavošanos grandiozai vasaras sezonai
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 3. maijs 2013, 12:48
Tuvojoties vasaras sezonai, grandiozus gatavošanās darbus uzsācis arī Druvas saldējums, solot iedzīvotājus pārsteigt ar jauniem produktiem, kas, kā līdz šim, tika ražoti, izmantojot dabīgu lauku pienu no SIA „Saldus Druva” fermām, to neaizstājot ar sauso piena pulveri.


„Pagājušā gadā ražojām minimālā daudzumā, tomēr esam smagi strādājuši, investējot lielus līdzekļus ražotnes uzlabošanā un šogad spēsim klientiem piedāvāt jaunus, dabīgus un ekoloģiskus produktus vēl lielākā izvēlē,” atzīst A/S Druva Food Valdes priekšsēdētājs Aldis Ošenieks.

Kā uzņēmums novēroja iepriekšējos gados, arvien lielāku uzmanību cilvēki Latvijas veikalos pievērš produktu sastāvam. Tiek izvērtēts, vai tie nesatur mākslīgas piedevas un vai to gatavošanā izmantoti kvalitatīvi un dabiski produkti. Ja ekonomiskās krīzes laikā izvēli galvenokārt noteica produktu cena, tagad pircēji ir kļuvuši izglītotāki un daudz rūpīgāk izdara izvēli par labu vienam vai otram pārtikas produktam.

Arī izvēloties saldējumu, cilvēki meklē tos našķus, kas gatavoti no īsta piena un nesatur mākslīgus uzlabotājus. Tagad saldējuma vitrīnas ir pilnas ar produkciju, taču daudzi no tiem nav gatavoti, kā agrāk – no govs piena – tādēļ to kvalitāte nav salīdzināma.

„Šajā sezonā, sadarbojoties ar integrētās mārketinga komunikācijas kompāniju Alberta Uzņēmumu grupa, esam plānojuši iepazīstināt vēl vairāk cilvēku ar saldējumu, kas satur tikai dabīgas izejvielas. Esam uzlabojuši ne tikai ražotni, bet mainījuši domāšanu, esam gatavi strādāt vēl vairāk, lai iepriecinātu ikvienu iedzīvotāju,” turpina Aldis Ošenieks.

A/S Druva Food firmas zīme ir cigoriņu saldējums. Tas ir gatavots pēc uzņēmuma oriģinālās receptes, kas saglabājusies nemainīga kopš 1986. gada un līdz ar klasisko plombīra saldējumu ir viens no iecienītākajiem un pieprasītākajiem Druvas ražotajiem saldējumiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aldis Ošenieks, Druva Food, Druvas saldējums, piens, saldējums, Saldus Druva

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats