19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jelgavā notiek taksistu kari; taksometram logā iecērt cirvi
Jelgavā notiek taksistu kari; taksometram logā iecērt cirvi
Autors: NRA.lv / 12. marts 2013, 13:52
Piektdien Jelgavā taksometra īpašnieks Viktors Ciganovs atklāja, ka viņa BMW aizmugures stiklā kāds ietriecis cirvi, ziņo portāls ZZ.lv.



Apskādētais auto atradās Katoļu ielas daudzdzīvokļu mājas pagalmā nepilnus simt metrus no Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes durvīm. Auto signalizācija cirvja trieciena brīdī nebija iedarbojusies.

"Es zinu, kas ir vainīgs. Tā ir atriebība par to, ka es veiksmīgāk piesaistu klientus. Kā vīrs pienākt un aprunāties viņš nevar, bet dzērumā slepus ietriekt mašīnas stiklā cirvi – to gan," stāsta cietušais taksists V.Ciganovs.

"Tas ir izmisuma solis, cilvēks paņēmis līzingā mašīnas, bizness neiet un tad visi citi vainīgi. Viņš par mūsu it kā pārkāpumiem raksta sūdzības Pašvaldības policijai, bet trešdienas naktī autostāvvietā pie kluba «Jelgavas krekli» iepūta acīs piparu gāzi vienam mūsu šoferim," saka V.Ciganova kolēģis, kurš savu vārdu minēt gan nevēlējās. Arī viņš nešaubās, ka vainīgs ir cietušā minētais konkurents.

Cirvis tiks nodots ekspertīzei pirkstu nospiedumu noņemšanai. Sākts kriminālprocess. Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece apstiprina arī to, ka policijā saņemts iesniegums par 7. marta rītā pulksten 6.30 pie kluba "Jelgavas krekli" notikušo incidentu. Policija atklāj, ka torīt autostāvvietā kāds 1983. gadā dzimis vīrietis acīs iepūtis asaru gāzi 1981. gadā dzimušam vīrietim.

Arī šī nozieguma izmeklēšana turpinās, nozīmēta ekspertīze cietušā veselības kaitējuma noteikšanai.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jelgava, taksistu kari, taksometri

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats