25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Sabiedrība pieprasa jaunus uzņēmumus - līderus
Sabiedrība pieprasa jaunus uzņēmumus - līderus
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 4. marts 2013, 17:53
Praktiskā Mārketinga Akadēmija (PMA) izstrādājusi programmu uzņēmumu - jauno nozaru līderu virzīšanai informatīvajā telpā, medijos, sabiedrībā, tādējādi veicinot to atpazīstamību un veidojot tēlu. Plāna realizācijā aicināti iesaistīties mērķtiecīgi un uz attīstību vērsti uzņēmumi, kuru rindās darbojas profesionāli un zinoši darbinieki, nozaru eksperti un potenciālie līderi.


PMA plāns paredz īpašu aktivitāšu kopumu, ar kā palīdzību tiks izcelti, aktualizēti un sabiedriskajā vidē popularizēti uzņēmumi, kuros darbojas jauni un profesionāli viedokļu līderi. Tas ne tikai paplašinās jau zināmo viedokļu līderu loku, bet arī nodrošinās sabiedrībai daudz plašāku informācijas avotu klāstu, pievērsīs uzmanību daudzsološajiem, jaunajiem uzņēmumiem un veicinās to attīstību.

„Šobrīd informatīvajā vidē – televīzijā, radio, internetā – skatāmi un lasāmi tikai atsevišķu profesionāļu viedokļi, kuriem tiek jautāts komentēt nozares aktualitātes. Pēc medijos izskanējušā varētu domāt, ka mums ir tikai viens plaši pazīstams maiznieks, viens vai divi saldumu ražotāji, pāris banku eksperti un viens sociologs. Ir tikai dažas sejas, kas ik dienu redzamas televīzijas ekrānos vai interneta portālos. Taču patiesībā ekspertu loks varētu būt plašāks un informatīvā vide interesantāka,” atzīmē PMA pārstāvis Ivars Oškalns.

Šāda situācija izveidojusies, jo medijiem izveidoti noteikti darbības scenāriji, turpretī uzņēmumiem pašiem ir salīdzinoši sarežģīti savus līderus pienācīgi izcelt, veidot to tēlu. Nereti uzņēmumi neapzinās, kādu pozitīvu ietekmi uz biznesu atstāj līderu personīgie tēli, atpazīstamība un demonstrētā profesionālā kvalitāte.

Lai sniegtu uzņēmumiem atbalstu un paplašinātu viedokļu līderu loku Latvijā, aicināti atsaukties uzņēmumi, kuru kolektīvā ir profesionāli nozaru speciālisti un kuri vēlas to izmantot savā attīstībā. PMA izstrādātais plāns paredz plašas publicitātes veicināšanas un komunikācijas aktivitātes ar mērķi piesaistīt mediju un sabiedrības uzmanību, veidot sadarbības tiltu šobrīd un ilgtermiņā. Uzņēmumiem šis serviss tiek nodrošināts ar daļēju līdzfinansējumu, galīgo norēķinu paredzot tikai tad, kad sasniegti nospraustie mērķi attiecībā uz uzņēmuma atpazīstamību un izaugsmi.

Pieteikties dalībai PMA jauno līderu plāna realizācijā iespējams, rakstot uz e-pastu: info@marketings.lv.




Diskusija par rakstu (0) , līderi, PMA, Praktiskā Mārketinga Akadēmija, uzņēmumi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats