26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgā atklāj stāvvietu automātus, kuros var norēķināties ar maksājumu karti
Rīgā atklāj stāvvietu automātus, kuros var norēķināties ar maksājumu karti
Autors: Apollo.lv / 27. februāris 2013, 15:22
Uzņēmums «Rīgas satiksme» (RS) trešdien atklāj piecus autostāvvietu apmaksas automātus, kuros norēķiniem par autostāvvietām var izmantot maksājumu kartes.


Kā portālam «Apollo» pavēstīja RS pārstāvis Viktors Zaķis, pirmie pieci autostāvvietu apmaksas automāti izvietoti Kr.Barona ielā 94a, Merķeļu ielā 13, Raiņa bulvārī 29, E.Birznieka-Upīša ielā 21 un Dzirnavu ielā 46.

Pirmie pieci autostāvvietu apmaksas automāti, kuros norēķiniem var izmantot maksājumu kartes, ir RS pilotprojekts. Izvērtējot automātu pieprasījumu un funkcionalitāti, uzņēmums lems par nākamo apmaksas automātu ieviešanu norēķiniem par autostāvvietām Rīgas pilsētā.

RS informē, ka jaunajos autostāvvietu apmaksas automātos varēs norēķināties tikai ar banku maksājumu kartēm, taču par autostāvvietu izmantošanu arī turpmāk varēs norēķināties ar skaidru naudu līdzšinējos automātos.

Tāpat par autostāvvietu izmantošanu iespējams norēķināties ar pārskaitījumu, ar viedkarti vai mobilās īsziņas palīdzību.

RS apkalpo 4819 Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas. Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietās kopumā uzstādītas 253 elektroniskās apmaksas iekārtas.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: autostāvvietu apmaksas automāts, kredītkartes, Rīgas satiksme, Viktors Zaķis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats