24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Absurda situācija - par mājokli jāmaksā dubultā
Absurda situācija - par mājokli jāmaksā dubultā
Autors: Apollo.lv / 17. janvāris 2013, 12:09
Kādā daudzdzīvokļu mājā Jūrmalā izveidojusies absurda situācija, jo kopš pagājušā gada oktobra divu apsaimniekotāju strīda dēļ tās iedzīvotājiem jāmaksā divi apsaimniekošanas rēķini, šodien vēsta «Diena».


Deviņstāvu namā Putnu ielā 2 apsaimniekošanas rēķinus sūta gan uzņēmums «Jūrmalas namu serviss», kas uzskata, ka māju pārņēmis pērnajā rudenī, gan līdzšinējais apsaimniekotājs SIA «Jūrmalas namsaimnieks».

Cilvēki ir neizpratnē - daļa no viņiem maksā vienam apsaimniekotājam, daļa - otram, bet daži - abiem. Neskatoties uz to, dažādas problēmas, kas saistītas ar mājas apsaimniekošanu, nespēj atrisināt nedz viens, nedz otrs apsaimniekotājs.

Jūrmalas Dzīvokļu īpašnieku asociācijas jurists Aivars Zvīdris ieteicis iedzīvotājiem līdz abu apsaimniekotāju konflikta atrisināšanai nemaksāt neviena apsaimniekotāja rēķinus.Viņš gan norāda, ka īpaši cilvēki pensijas un pirmspensijas vecumā nav pieraduši nemaksāt un tieši viņi par dubultajiem rēķiniem šokēti visvairāk.

Viena no lielākajām mājām Jūrmalā, kas turklāt ir samērā labā tehniskajā stāvoklī, ir gards kumoss apsaimniekotājam, tieši tāpēc par to notiek tik nikna cīņa, norāda laikraksts.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivars Zvīdris, Jūrmala, Jūrmalas namsaimnieks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats