28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pasta sūtījumus varēs saņemt arī Statoil degvielas uzpildes stacijās
Pasta sūtījumus varēs saņemt arī Statoil degvielas uzpildes stacijās
Autors: NRA.lv / 14. janvāris 2013, 17:21
Latvijas Pasts sadarbībā ar Statoil Fuel&Retail Latvia paplašina sūtījumu izsniegšanas pakalpojuma projektu, piedāvājot klientiem saņemt atsevišķu katalogpreču kompāniju sūtījumus Statoil degvielas uzpildes stacijās (DUS) visā Latvijā.


Sūtījumu izsniegšanas projekts paredz sūtījumu saņemšanu 30 Statoil DUS, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī, Ventspilī, Valmierā, kā arī citās Latvijas pilsētās. Statoil DUS iespējams saņemt katalogpreču kompāniju Otto, Bon Prix un interneta veikala X-net sūtījumus.

„Projekta darbība tika uzsākta augustā, kad sūtījumus bija iespēja izņemt septiņās Rīgas Statoil DUS, un, divu mēnešu laikā izvērtējot tā rezultātus, tika pieņemts lēmums par projekta turpināšanu un paplašināšanu. Šāda pakalpojuma priekšrocība ir maksimāla pieejamība klientam – tuvāk darbam vai pa ceļam uz mājām,” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Māris Kleinbergs.

Statoil degvielas uzpildes stacijās iespējams saņemt katalogpreču kompānijās Otto, Bon Prix un X-net pasūtītās preces, un pieteikt saņemšanu DUS iespējams, veicot pasūtījumu gan no minēto kompāniju preču interneta kataloga, gan arī zvanot uz šo uzņēmumu pasūtījumu tālruņa numuriem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: DUS, Latvijas Pasts, Māris Kleinbergs, Statoil

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats