25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Arī Latvenergo vadībai paaugstinātas algas
Arī Latvenergo vadībai paaugstinātas algas
Autors: NRA.lv / 5. janvāris 2013, 18:41
Latvijas Dzelzceļš nav vienīgais valsts uzņēmums, kura valdei pagājušā gada nogalē paaugstinātas algas, tas noticis arī AS "Latvenergo",vēsta Latvijas Radio.


"Atbilstoši Ministru kabineta attiecīgajiem noteikumiem, mūsu akcionārs ir pieņemis lēmumu par "Latvenergo" vadības struktūras pilnveidi un pārveidošanu uz tā saucamo funkcionālās vadības modeli, kas nozīmē, ka arī Latvenergo ir izpilddirektora, komercdirektora un ražošanas direktora amati. Tas ir pagājušā gada nogales akcionāra lēmums (Ekonomikas ministrijas). Šos amatus ieņem valdes locekļi - "Latvenergo" ir 5 valdes locekļi, kuriem arī šobrīd nākas pildīt arī izpilddirektora līmeņa amata jautājumus, atbilstoši jaunajai struktūrai, Latvijas radio sacīja "Latvenergo" pārstāvis Andris Siksnis. Izpilddirektoriem alga noteikta 5000 latu vērtībā, bet galvenajam izpilddirektoram - 6000 lati.

Jāatgādina, ka LTV raidījums "Panorāma"piektdien ziņoja, ka.sākot ar šo gadu, ievērojami pieaugušas AS "Latvijas Dzelzceļš" (LDZ) vadības algas.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājam Uģim Magonim, kurš līdz šim saņēma aptuveni 2600 latus mēnesī, apstiprināta alga - 8500 latu - arī par prezidenta pienākumu pildīšanu.

Bet trim valdes locekļiem - Aivaram Strakšam, Edvīnam Bērziņam un Ērikam Šmukstam, kuriem valdē alga ir ap 2400 latiem, apstiprināts atalgojums par viceprezidenta pienākumiem - 6800 latu mēnesī.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: algas, Andris Siksnis, Latvijas Dzelzceļš

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats