19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » ELKO Grupa kļūst par Hyundai planšetdatoru ekskluzīvo izplatītāju Krievijā
ELKO Grupa kļūst par Hyundai planšetdatoru ekskluzīvo izplatītāju Krievijā
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 21. decembris 2012, 13:23
ELKO Grupa, kas ir viens no vadošajiem IT produktu vairumtirdzniecības uzņēmumiem Austrumeiropā un viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, ir uzsākusi sadarbību ar kompāniju BLUSAFIR KOREA Co.Ltd. Šī sadarbība sniedz ELKO Grupa ekskluzīvas tiesības izplatīt Hyundai planšetdatorus Krievijā, tādējādi kļūstot par pirmo oficiālo vairumtirgotāju, kas izplatīs Hyundai planšetdatorus šajā teritorijā.


Kompānija BLUSAFIR KOREA Co.Ltd ir specializēts Hyundai zīmola licencēšanas uzņēmums, kas nodarbojas ar Korejā un Ķīnā ražotu IT produktu piegādi Krievijas tirgum. Hyundai ražotie planšetdatori ir izstrādāti, ņemot vērā visas jaunākās tendences planšetdatoru industrijā, to priekšrocība irmoderns, mūsdienīgs dizains, lietošanas ērtums un saprātīga cena.

ELKO Grupa Distribūcijas direktors Aleksandrs Orlovs, komentējot sadarbības uzsākšanu, norāda: „Esam ļoti gandarīti par uzsākto sadarbību ar šo pasaulē pazīstamo Dienvidkorejas uzņēmumu. Planšetdatoru tirgus pastāvīgi aug, tādēļ esam priecīgi papildināt savu produktu portfeli arī ar mūsdienīgiem un konkurētspējīgiem Hyundai planšetdatoriem. Esam pārliecināti, ka tas palīdzēs mūsu partneriem vēl labāk apmierināt klientu vajadzības attiecībā uz optimāliem planšetdatoru risinājumiem.”

SY Choi, BLUSAFIR Korea Co.Ltd direktors komentē: "Man ir bijis tas gods sadarboties ar ELKO Grupa, kad strādāju Hyundai Electronics Europe Vācijā. Vairāk nekā 25 gadus esmu darbojies starptautiskās pārdošanas un mārketinga jomā ar dažādiem klientiem dažādās valstīs. Kompāniju ELKO Grupa es joprojām atceros kā vislabāko partneri radošas pieejas un attīstības, uz tirgu orientētas domāšanas un uzticamības ziņā. Pateicoties mūsu sadarbībai, ELKO šobrīd īsteno nozīmīgu soli uz priekšu planšetdatoru tirgū Krievijā. Esmu cieši pārliecināts, ka mūs kopā gaida lieli panākumi."



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aleksandrs Orlovs, ELKO Grupa, Hyundai, Krievija, SY Choi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats