19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » AS Latvijas tilti iekļauta Padziļinātās sadarbības programmā
AS Latvijas tilti iekļauta Padziļinātās sadarbības programmā
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 12. decembris 2012, 18:07
AS Latvijas tilti, holdinga LNK Group uzņēmums, kas ietilpst celtniecības un ražošanas grupā LNK Industries, ir iekļauta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Padziļinātās sadarbības programmā jeb tā dēvētajā „baltajā sarakstā”. Lēmumu par uzņēmuma iekļaušanu Padziļinātās sadarbības programmā pieņēmusi LR Finanšu ministrija, izvērtējot AS Latvijas tilti saimnieciskās darbības rādītājus un citus kritērijus.


„Atzinīgi vērtējam Finanšu ministrijas un VID sperto soli pretim uzņēmējiem, ieviešot Padziļinātās sadarbības programmu. Tā uzņēmumiem, kas ir būtiski nodokļu maksātāji un ar lielu darbinieku skaitu, ne tikai mazinās administratīvo slogu, bet arī ļaus uzlabot uzņēmuma iekšējās procedūras ciešā sadarbībā ar VID ekspertiem,” saka Artjoms Milovs, AS Latvijas tilti prokūrists.

Padziļinātās sadarbības programma tika sākta šā gada jūlijā. Pašlaik tajā iekļauti 26 uzņēmumi. Programma paredz uzņēmumu ciešāku un efektīvāku sadarbību ar VID, nodrošinot vairākas priekšrocības: pievienotās vērtības nodokļa atmaksu īsākā laikā, savlaicīgāku informācijas saņemšanu no VID, individuālu VID konsultantu u.c.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Artjoms Milovs, Latvijas tilti, LNK Group, VID

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats