24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » airBaltic saņem starptautisku balvu par kvalitātes izcilību
airBaltic saņem starptautisku balvu par kvalitātes izcilību
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 6. decembris 2012, 14:01
Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir saņēmusi starptautisko Dimanta balvu par kvalitātes izcilību. Balvu pasniedza Eiropas Kvalitātes izpētes organizācija (ESQR) starptautiskas konferences laikā Beļģijas galvaspilsētā Briselē.


Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors: “Mēs esam gandarīti saņemt vēl vienu starptautisku balvu, kas apliecina airBaltic sasniegumus, un esam apņēmības pilni turpināt nodrošināt augstu kvalitāti mūsu klientiem, kuri izmanto airBaltic lidojumus uz 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos austrumos un Krievijā/NVS.”

Eiropas Kvalitātes izpētes organizācija (ESQR) atzīst un uzsver izcilākos biznesa rezultātus, labākos prakses piemērus, izpratni par kvalitāti un sasniegumus, ko īsteno uzņēmumi reģionālajos un pasaules tirgos. Šogad balvu pasniegšanas ceremonijā Briselē piedalījās biznesa līderi no 41 valsts - akadēmiķi, eksperti, kvalitātes speciālisti un diplomāti.

airBaltic ir saņēmis virkni starptautisku balvu un atzinumu – tā šogad ierindota starp pasaules TOP 10 inovatīvākajām aviokompānijām, kā arī iepriekš saņēmusi īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju kongresā (The Budgies World Low Cost Airline Awards). airBaltic ir arī saņēmusi Gada aviokompānija 2009/2010 balvu (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: airBaltic, Dimanta balva, Martins Gauss

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats