23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijas Produkts aģenti ar vietējiem produktiem iepriecina rīdziniekus
Latvijas Produkts aģenti ar vietējiem produktiem iepriecina rīdziniekus
Autors: bizness.lv / 21. novembris 2012, 14:57
Biroja “Latvijas Produkts” organizētās vietējo produktu atbalsta kampaņas ietvaros īpašie Latvijas Produkta aģenti devās Rīgas ielās, lai ar dažādām dāvaniņām – vietējo ražotāju produktiem – iepazīstinātu un iepriecinātu pilsētas iedzīvotājus.


“Latvijas Produkts” dāvanu grozā tika likti visdažādākie produkti, to skaitā, konfektes, dabīgā kosmētika, dārzeņi, siltas zeķes, žāvētu augļu un riekstu maisījumi, mūzikas diski un daudzas citas preces, kas ražotas šeit pat Latvijā. Vairāki no cilvēkiem, kurus iepriecināja “Latvijas Produkts” dāvanas atzina, ka iepriekš nav zinājuši, ka šos produktus ražo Latvijā, taču labprāt tos izvēlētos. Cilvēki norādīja, ka dod priekšroku vietējas izcelsmes ražotājiem, taču ne vienmēr tos ir vienkārši pamanīt un atšķirt veikalos, plašajā sortimentā.

Kampaņas mērķis ir veicināt Latvijas vietējo produktu iepazīšanu, popularizēšanu un izcelšanu, tādējādi atbalstot vietējos ražotājus un pakalpojumu sniedzējus, kā arī Latvijas ekonomiku kopumā. Kampaņas laikā Latvijas iedzīvotāji tiek pastiprināti informēti par precēm un pakalpojumiem, kas ir ražoti Latvijā. Uzņēmumi, kas pieteikušies dalībai informatīvajā kampaņā, iepazīstina patērētājus ar savu produkciju, apstiprinot tās kvalitāti un izcelsmi. Galvenās aktivitātes tiek veidotas ar mērķi veicināt vietējo uzņēmumu produkcijas atpazīstamību, kā arī informēt iedzīvotājus, ka, izvēloties Latvijas preci, ieguvējs ir ražotājs, patērētājs un Latvijas valsts kopumā.

“Esam gandarīti par to, ka vietējie ražotāji bija pietiekoši aktīvi un sniedza ieguldījumu dāvanu groza veidošanā. Plašais preču sortiments vēlreiz apliecina, ka mūsu uzņēmumi ir radoši ar lieliskām idejām un gatavi iesaistīties iniciatīvās, kas veicinātu vietēju produktu popularizēšanu. “Latvijas produkts” noteikti turpinās veidot šādas un līdzīgas kampaņas, kuru laika pastiprināti pievērst iedzīvotāju uzmanību Latvijā ražotiem produktiem, iepazīstināt ar tiem, jo tas ir solis pretim uzņēmējdarbības izaugsmei,” skaidro biroja “Latvijas Produkts” pārstāve Ieva Rozenberga.

Dāvanu groza veidošanā piedalījās tādi uzņēmumi kā - sia "Aurora Baltika", sia "Gusto", sia "Unavita", sia "Felici", pastāvīgā pārstāvniecība Baltijā "Baltic Beauty Prof", sia "Attirance", zīmols "OmNom", sia "Saldus Pārtikas Kombināts", resursu centrs sievietēm "Marta".


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas Produkta aģenti, Latvijas produkta kampaņa, Latvijas Produkts, LP, vietējie ražotāji

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats