25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Māmiņa izveido uzņēmumu un iegūst atpazīstamību kā kvalitatīvu un ekoloģisku bērnu apģērbu ražotāja
Māmiņa izveido uzņēmumu un iegūst atpazīstamību kā kvalitatīvu un ekoloģisku bērnu apģērbu ražotāja
Autors: BNA / 15. novembris 2012, 12:54
Lai radītu pozitīvas emocijas, sākotnēji savā ģimenē, vēlāk jau visā Latvijā, jaunā uzņēmuma „BeeKid” vadītāja Renāte Zandersone stāsta kā uzsākusi tik sirsnīgu biznesu.


BeeKid radās tādēļ, ka savādāk vairs nevarēju...
Mājās aug trīs jauki un zinātkāri puisīši, un es esmu mamma, kas rūpējas par dabīgi radītu un harmonisku komfortu, aizstāvu visu dzīvo, zaļo un Latvijā radīto. Jo Latvijā dzīvo īpaši cilvēki un ar mīlestību rada fantastiskas lietas. Esmu lepna par sevi un lepna par savējiem.

Arī es reiz biju no tām mammām, kas divas reizes gadā devās uz ārzemēm, lai iegādātos pilnu sezonas gaderobi Berlīnes un Londonas iecienītākajos veikalos, taču bieži, pārbraucot mājās un ar priecīgu satraukumu sirdī izsaiņojot pirkumus, atklāju, ka ne vienmēr pat atzītu bērnu zīmolu materiālu sastāvā ir tikai dabīga kokvilna, arvien biežāk jauko krekliņu audumus papildina poliesters, poliamīds un elastāns, arvien biežāk lētā organiskās kokvilnas bodīšu divpaka pārāk spēcīgi smaržo pēc svaigi krāsota auduma, un tā noteikti vairs nav organiska kokvilna. Tas, kas mani pārsteidza visvairāk – liela daļa kvalitatīvo preču ražotas Latvijā. Sajutu ambīciju, ka arī es varu radīt zīmolu, kas ar dizainu, kvalitāti un cenu ir spējīgs konkurēt pasaules tirgū.

Rodot iedvesmu mīlestībā pret bērniem un apvienojot ideju par augstu kvalitāti, ekoloģiskiem materāliem, ziemeļniecisku dizainu un funcionālu pielietojumu, radās BeeKid, kas pāris gadu laikā ir izaudzis par lielisku un pasaulē novērtētu ģimenes koncepta zīmolu.

Beekid ir ģimenes koncepta apģērbu zīmols. Beekid apģērbi ir radīti ar mīlestību Latvijā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: bērnu apģērbs, Uzņēmējdarbība, uzņemējdarbības uzsākšana

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats