24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Efektīvas pārvaldības gada balvas pretendenti
Efektīvas pārvaldības gada balvas pretendenti
Autors: BNA / 24. oktobris 2012, 11:33
Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK), sadarbībā ar Valsts kanceleju, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) un kompetentas žūrijas atbalstu, sesto gadu pēc kārtas godinās uzņēmumu, valsts un pašvaldību iestāžu sasniegumus organizāciju pārvaldībā.


Šogad atzinības saņemšanai Valsts pārvaldes kategorijā ir izvirzīti – Valsts zemes dienests un Lauku atbalsta dienests, par efektīvākajām pašvaldībām nominētas – Rīgas pilsētas pašvaldības policija, Jēkabpils un Valmieras dome, bet efektīvāko uzņēmēju kategorijā izvirzīti – saldumu ražotājs A/S „Laima” un gaļas pārstrādes uzņēmums A/S „Rēzeknes gaļas kombināts”.

Pirmajā kārtā Gada balvas kandidātus katrā no nominācijām izvirzīja sektora nacionālā līmeņa organizācijas. Valsts sektorā kandidātu pieteikumus apkopoja Valsts kanceleja, pašvaldību sektorā Vides un reģionālās attīstības ministrija, bet privātajā sektorā – LDDK sadarbībā ar SIA Lursoft. Otrajā kārtā izvirzītās nominācijas vērtēja kompetenta žūrija, kurā bija Valsts kancelejas, LDDK, VARAM, Latvijas Pašvaldību savienības, Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas, Publiskās un privātās partnerības asociācijas, Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju asociācijas, SIA „Lursoft", žurnāla „Kapitāls”, NASDAQ OMX, Latvijas Pilsoniskās alianses, Latvijas Mobilais Telefons, SIA un SIA Konsorts pārstāvji.

Galveno balvu un atzinības rakstu pasniegšanas ceremonija, kurā godināsim labākos pašvaldības un valsts institūciju efektīvas pārvaldības piemērus un uzņēmumu finanšu efektivitātes rezultātus, notiks konferences „Labāks regulējums efektīvai pārvaldībai un partnerībai” otrās dienas sākumā 9.novembrī, Radisson Blue Hotel Latvija. Ceremonijas laikā tiks pasniegta arī žūrijas specbalvas.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Efektīvas pārvaldības gada balva, LDDK, VARAM

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats