28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » “Zaļais Kredīts” par katru paņemto aizdevumu stādīs koku
“Zaļais Kredīts” par katru paņemto aizdevumu stādīs koku
Autors: bizness.lv / 17. oktobris 2012, 15:53
Šodien, 17. oktobrī, darbu sāk “Zaļais kredīts” (www.zalaiskredits.lv), kas, dodot iespēju iedzīvotājiem aizņemties naudas summas līdz 1000 latiem, vienlaikus sniedz ieguldījumu Latvijas dabas sakopšana un saglabāšana, par katru paņemto kredītu iestādot vienu koku vai krūmu Latvijas mežos un parkos.


“Esam izveidojuši šo kredītu, lai veicinātu sociāli atbildīgu rīcību no uzņēmuma un kredītņēmēju puses. Ja vēlamies mūsu valsti saglabāt par vienu no zaļākajām un videi draudzīgākajām un nodrošināt labus, veselībai labvēlīgus apstākļus, zaļai domāšanai jāienāk visās dzīves jomās. Arī kreditēšanu var padarīt sociāli atbildīgāku, sniedzot ieguldījumu zaļās rotas – mežu un apstādījumu paplašināšanā,” atzīmē „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Koku un krūmu stādīšanu “Zaļais Kredīts” plāno veikt divas reizes gadā akcijas “Tīrības dienas” laika, kad apkopos informāciju par visiem paņemtajiem kredītiem, attiecīgi par katru no tiem iestādot mežos un parkos visā Latvijā jaunus kociņus.

“Zaļais kredīts” sniedz unikāla formāta aizdevumus, paredzot iespējas, apvienojot mazo un patēriņa kredītu pozitīvos aspektus. Pieejamais kredīta apjoms ir no 100 līdz 1000 latiem, tajā pašā laikā dodot iespēju kredīta ņēmējam pagarināt aizņēmuma atdošanas termiņu jeb saņemt kredīta brīvdienas neierobežotu skaitu reižu, kad cilvēks saskaras ar problēmām naudu atdot sākotnēji noteiktajā periodā.

“Ar saviem klientiem vēlamies veidot saprotošas attiecības un uz to mudināt arī citus kreditētājus Latvijā. Cilvēkam jābūt drošam, ka aizdevējs vienmēr ir gatavs palīdzēt, rast risinājumus kredīta atmaksas problēmu gadījumā. Tādēļ arī “Zaļais kredīts” piedāvā plašās kredītu brīvdienu iespējas arī lielāku aizņēmumu gadījumos,” atzīst  Maija Miesniece.

Pieteikties “Zaļajam kredītam” iespējams arī internetā – www.zalaiskredits.lv, aizpildot pieteikuma anketu. “Nordic Finance” atgādina – aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas aizņēmumu atdot.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aizdevums, aizdevums internetā, aizdod naudu, aizdod naudu bez ķīlas, aizņemties, aizņemties naudu, ātrais kredīts, ātrais kredīts internetā, kredītdevēji, kredīti, kredīti internetā, Nordic Finance, Zaļais kredīts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats