28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Interesenti prasa skaidrot būtiskas neatbilstības risku novērtējumu revīzijā; Tiks rīkots īpašs seminārs
Interesenti prasa skaidrot būtiskas neatbilstības risku novērtējumu revīzijā; Tiks rīkots īpašs seminārs
Autors: BNA / 1. oktobris 2012, 12:09
Uzsākot jauno revīziju sezonu, lieku reizi der apsvērt, vai prakses izmantotā revīzijas metodoloģija palīdz veikt efektīvu, uz riska pieeju balstītu revīziju, kā to nosaka Starptautiskie revīzijas standarti.

Lai izskaidrotu risku novērtējumu apgalvojumu līmenī un no tā izrietošās revidenta procedūras, Latvijas zvērinātu revidentu asociācijas Izglītības centrs (LZRA IC) 17. oktobrī rīkos īpašu semināru. 

Semināra mērķis ir turpināt pilnveidot revidentu un viņu palīgu izpratni par risku novērtējumu apgalvojumu līmenī, t.sk. krāpšanas risku novērtējumu un nozīmīgu risku identificēšanu, un tā sasaisti ar turpmākajām revidenta darbībām, kā arī sniegt ieteikumus par šo jautājumu atbilstošu dokumentēšanu.

Seminārā tiks sniegti praktiski piemēri un risinājumi, kas varēs būs noderīgi revidentiem, veicot piemītošā riska, kontroles riska un kopējā būtiskas neatbilstības riska apgalvojumu līmenī novērtējumu, kā arī nosakot no riska izrietošās revidenta darbības un uzlabojot savu darba dokumentāciju.

Semināru vadīs Maruta Zorgenfreija, zvērināta revidente, FCCA, SIA PKF Latvia partnere, kas apmeklētājiem sniegs skaidrojumus un atbildes un neskaidrajiem jautājumiem.

Mācības norisināsies 17.oktobrī no plkst.9.30 - 14.30 . Interesenti aicināti pieteikt dalību zvanot pa tālruni 67223338 vai rakstot e-pastu: lzraic@lzra.lv




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: grāmatvedība, Grāmatvedība iesācējiem, Grāmatvedības kursi, Grāmatvedības semināri, Grāmatvežu apmācība, Grāmatvežu semināri, Kursi grāmatvežiem, Nodokļi, Nodokļu kursi, Semināri grāmatvežiem, Semināri par nodokļiem, Semināri revidentiem

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats