20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » KNAB veicis kratīšanu Rīgas domes Mājokļu un vides departamentā
KNAB veicis kratīšanu Rīgas domes Mājokļu un vides departamentā
Autors: IR.lv / 18. septembris 2012, 9:26
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki pirmdienas vakarā veikuši kratīšanu Rīgas domes Mājokļu un vides departamentā, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC).


Rīgas domes priekšsēdētājs teica, ka pagaidām nezina, kādi ir kratīšanas iemesli un par ko tiek turētas aizdomās departamenta amatpersonas. Tāpat viņa rīcībā neesot informācijas, vai kāds ir aizturēts, raksta IR.LV.

"Jocīgi, ka tas notiek nakts melnumā, čeka stilā. Cerams, kādreiz uzzināsim iemeslu," teica Ušakovs.

Kā neoficiāli atzina kāda departamenta amatpersona, kratīšana notikusi Dzīvokļu pārvaldē, kuru vada Ārija Stabiņa. Departamenta vadība Latvijas Radio apstiprinājusi, ka kratīšana notikusi Dzīvokļu pārvaldes ilggadējās vadītājas Ārijas Stabiņas kabinetā.

Dzīvokļu pārvalde īsteno pašvaldības palīdzības sniegšanu dzīvokļa jautājumu risināšanā, uztur "dzīvokļu rindu" un reģistrē tajā iedzīvotājus, uzskaita pašvaldības īpašumā, valdījumā, lietošanā un nomā esošās dzīvojamās telpas, veidojot atsevišķu brīvo, izīrēto un patvarīgi aizņemto dzīvojamo telpu reģistru. Tāpat pārvalde izskata iesniegumus par personu uzņemšanu dzīvokļu īpašnieku kooperatīvajās sabiedrībās (dzīvokļu īpašnieku biedrībās) un pilda citas funkcijas.

Ušakova preses sekretāre Anna Kononova pastāstīja, ka kratīšanā klāt ir bijuši domes juristi.

Mājokļu un vides departaments izveidots 2009.gadā, apvienojot Komunālo un Vides departamentu, kā arī pārņemot pašvaldības aģentūras "Rīgas mājoklis" funkcijas. Departamentu vada Anatolijs Aļeksejenko (GKR).

Departamentam ir četras pamatpārvaldes - Dzīvokļu pārvalde, Apsaimniekošanas pārvalde, Vides pārvalde un Kapsētu pārvalde.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ārija Stabiņa, KNAB, KNAB kratīšana, kratīšana, Mājokļu un vides departaments

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats