20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Interneta lielveikalā viena pārtikas pirkuma vērtība pārsniedz 1000 latu
Interneta lielveikalā viena pārtikas pirkuma vērtība pārsniedz 1000 latu
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 9. augusts 2012, 10:46
Ņemot vērā, ka arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju laika taupīšanas un ērtības nolūkos izvēlas iepirkties tieši internetā, pirmais interneta lielveikals Latvijā e-maxima.lv ir ne tikai paplašinājis piegādes adrešu un norēķinu skaitu, bet arī gādājis par to, lai vecāki e-lielveikalā saviem bērniem varētu iegādāties dažādas skolai nepieciešamas lietas. Nesen e-lielveikals piedzīvojis arī jaunu rekordu – kāds pircējs internetā iegādājies pārtiku vairāk nekā 1000 latu vērtībā.


„Esam novērojuši, ka pircēji visaugstāk vērtē ērtības un laika ietaupījumu, ko sniedz iepirkšanās internetā. Ņemot vērā mūsu pircēju ieteikumus un atsauksmes, arvien cenšamies uzlabot un papildināt mūsu pakalpojumus,” stāsta „Maxima Latvija” preses sekretārs Ivars Andiņš. „Piegādes cenas, piegādes adrešu un norēķinu veidu skaits, sortiments un dažādas akcijas – tās visas ir mūsu pircējiem būtiskas lietas, kuras paturam prātā, plānojot e-maxima.lv piedāvājumu. Piemēram, patlaban, 1. septembra gaidās, interneta lielveikalā piedāvājam vairāk nekā 1000 preču, kas noderēs skolēniem mācību gaitās.”

Viens no lielākajiem e-maxima.lv jaunumiem, kas iepriecinās pircējus, ir samazinātās piegādes cenas. Turpmāk pirkumiem virs 19,99 Ls piegāde būs bez maksas, savukārt pirkumiem līdz 19,98 Ls piegādes maksa būs 2,99 Ls. Tādējādi internetā pārtikas un sadzīves preces varēs iegādāties vēl vairāk pircēju.

Savukārt, lai arvien kuplākam skaitam Latvijas iedzīvotāju būtu iespēja pasūtītās preces saņemt pie savām namdurvīm, „Maxima” turpina palielināt to adrešu skaitu, uz kurām tiek veikta piegāde. Papildus jau esošajām piegādes adresēm Rīgā, Jūrmalā, Mārupē un Ķekavā ir pievienotas 2500 jaunas adreses. Turpmāk internetā iegādātās pārtikas un sadzīves preces savās mājās varēs saņemt Garkalnes novada iedzīvotāji Amatniekos, Baltezerā, Langstiņos, Priežlejās, Sunīšos un Sužos.

Tagad e-maxima.lv interneta lielveikalā iepirkties var arī pircēji, kuri vēlas norēķināties, izmantojot sava uzņēmuma rekvizītus. Veicot pasūtījumu, rekvizīti jānorāda komentāru laukā vai tie jānosūta uz e-pasta adresi e-maxima@maxima.lv, un pircējam tiks nosūtīts avansa rēķins. Tāpat turpmāk papildus jau esošajiem norēķinu veidiem Swedbank un SEB internetbankās „Maximas” interneta lielveikalā būs iespējams norēķināties arī ar Nordea internetbankas palīdzību.

Pircējiem tagad ir arī iespēja izvēlēties īpašus svētku gardumus no 65 dažādiem konditorejas un kulinārijas piedāvājumiem, kas tiks gatavoti speciāli pēc klienta pasūtījuma (pasūtījuma izpildes laiks – 3 kalendārās dienas). Tāpat interneta lielveikalā e-maxima.lv ir izveidota īpaša sadaļa, kur vienuviet atrodamas teju 1000 izdevīgas akcijas.

Kā stāsta Ivars Andiņš, nereti iedzīvotāji interneta lielveikalā veic arī ļoti lielus pirkumus. Tā, piemēram, kāds pircējs, iepērkot pārtiku jauniešu nometnei, veicis pasūtījumu vairāk nekā 1000 Ls vērtībā, bet cits e-maxima.lv klients iegādājies pārtiku un mājai noderīgas preces 700 Ls vērtībā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: e-maxima.lv, interneta veikals, Ivars Andiņš, Maxima

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats