28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Apvienotais nodokļu seminārs pulcē plašu dalībnieku skaitu
Apvienotais nodokļu seminārs pulcē plašu dalībnieku skaitu
25. jūlijs 2012, 18:00
Grāmatveži no dažādām Latvijas pilsētām dodas uz Rīgu, lai apmeklētu šobrīd aktuālāko Nodokļu likumdošanas izglītības centra (NLIC) rīkoto semināru par nodokļu jauninājumiem "Būtiskas izmaiņas nodokļu praktiskā aprēķināšanā pēc likumu grozījumiem uz 2012. gada 1. jūliju", atzīstot šos jautājumus par ļoti svarīgiem un noderīgiem ikdienas darbā. Pēdējais seminārs par šo tēmu tiks rīkots 3.augustā.


„Jau iepriekš rīkotajos semināros par šo tēmu apmeklēja vairāki grāmatveži gan no Liepājas un Ventspils, gan Daugavpils un Rēzeknes, kas apliecina tēmas aktualitāti un nepieciešamību pēc plašākas informācijas. Nākošnedēļ rīkosim pēdējo semināru par šiem jaunumiem, tāpēc jau laikus aicinu pieteikt dalību,” informē NLIC kursu vadītāja Baiba Rozentāle

Šajā seminārā tiks izceltas tādas aktualitātes kā veiktās izmaiņas likumā "Par pievienotās vērtības nodokli", izmaiņas likumā "Par sociālo valsts apdrošināšanu", "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli". Tāpat tiks skatīta darbaspēka nodrošināšanas pakalpojumu saņemšana no mikrouzņēmumiem , veiktās izmaiņas "Mikrouzņēmumu nodokļa likumā" un „Uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodokļa” piemērošanā, darījumu apliecinošo dokumentu noformēšanas kārtība, jaunās prasības attaisnojuma dokumentiem un EKA čekiem, kā arī likuma prasības attiecībā uz skaidru naudu, ierobežojumiem un iespējās.

Šī brīža aktuālo semināru vadīs viena no nozares vadošākajām lektorēm – Inga Pumpure, kas ir finanšu konsultante grāmatvedības un nodokļu jomā, praktizējoša grāmatvede dažādu nozaru uzņēmumos. Pasniedzēja sniegs profesionāli izstrādātu un kvalitatīvu informāciju par nodokļu izmaiņām, kā arī atbildēs uz apmeklētāju jautājumiem gan semināra laikā, gan attālinātās konsultācijās pēc semināra.

Tāpat katram semināra apmeklētājam par brīvu tiek dāvināts izdevums "Nodokļi un Komercija" abonements uz 12 mēnešiem, interaktīvās konsultācijas nodokļu likumdošanas jautājumos pēc semināra par brīvu, kā arī 50% atlaide nākamajam NLIC semināram.

Tuvākais NLIC seminārs paredzēti 3.augustā. Lai pieteiktos semināram un iegūtu plašāku informāciju, zvaniet 29948182 vai rakstiet nodokli@hotline.lv.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Apvienotais nodokļu seminārs, NLIC, Nodokļi, Nodokļi un Komercija, seminārs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats