29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Turpina pieaugt preču zīmes Latvijas Produkts atpazīstamība
Turpina pieaugt preču zīmes Latvijas Produkts atpazīstamība
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 25. jūlijs 2012, 17:10
Kā liecina “Sabiedriskās domas un tirgus izpētes centra” (SDTIC) veiktās aptaujas rezultāti, tupina pieaugt preču zīmes “Latvijas Produkts” atpazīstamība vietējā tirgū.


Preču zīmi “Latvijas Produkts” atpazina 83% respondentu. Jautāti par to, kādas īpašības piemīt produktiem, kas marķēti ar šo preču zīmi, vairums respondentu norādīja uz produkta izcelsmes vietu – Latvijā radīts produkts/pakalpojums (79% aptaujāto), kā arī uz produktu augsto kvalitāti (11% aptaujāto). 

“Esam gandarīti, ka iedzīvotāji arvien vairāk atpazīst un novērtē preču zīmi, ka arī produktus, kuriem tā piešķirta. Tas nozīmē, ka iedzīvotāji tirdzniecības vietās arvien biežāk meklē vietējas izcelsmes produktus un izvēlas tos lietot arī uzturā, atzīstot tos ne tikai par kvalitatīviem un vērtīgiem, bet vienlaikus apzinoties, ka tādējādi viņi sniedz atbalstu vietējiem ražotājiem un mūsu valstij kopumā,” atzīst biroja “Latvijas Produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga.

Latvijas iedzīvotājiem ir jābūt informētiem par to, kādas dažādas, kvalitatīvas, inovatīvas un vērtīgas preces un ērtus pakalpojumus piedāvā uzņēmumi mūsu valstī. Vietējo uzņēmumu attīstība ļauj Latvijā palikt nodokļiem, nodrošina darba vietas un ļauj cilvēkiem palikt dzīvot šajā valstī, tādēļ tie ir jāatbalsta. Uzņēmumi, kas vēlas paplašināt sava produkta mārketinga aktivitātes un vēl iesaistīties šajā kampaņā, aicināti sūtīt pieteikumu birojam “Latvijas Produkts” - info@latvijasprodukts.lv.

SDTIC aptauja tika veikta veikta no 16.07.2012. – 22.07.2012. ar interneta starpniecību un tajā piedalījās 816 nejauši izvēlēti cilvēki.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ieva Rozenberga, Latvijas Produkts, preču zīme

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats