16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Tiesa noraida Viņķeles prasību pret Neatkarīgo Rīta Avīzi
Tiesa noraida Viņķeles prasību pret Neatkarīgo Rīta Avīzi
Autors: NRA.lv / 20. jūnijs 2012, 18:10
Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa šodien noraidīja labklājības ministres Ilzes Viņķeles prasību pret izdevniecību SIA "Mediju nams" par viņas fotografētajām, bet vēlāk no datora "nopludinātajām" fotogrāfijām, kurās redzama Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka (KNAB) vietniece Juta Strīķe.


Ilze Viņķeles no "Mediju nama" lūdza piedzīt 240 latu autoratlīdzību un 3000 latu morālā kaitējuma atlīdzību. Tiesa viņas prasību atzina par nepamatotu, un prasību pilnībā noraidīja. Tiesas motivācija pagaidām nav zināma, pilns spriedums gaidāms jūlija sākumā.

"Neatkarīgā" iepriekšējā gada sākumā ziņoja, ka tā rīcībā esot nonākuši materiāli, kuros plaši bijusi iztirzāta Strīķu ģimenes tuvā draudzība ar "Vienotības" politiķiem brāļiem Viņķeļiem, kam ziņojumā pievienotas arī šīs ciešās saites apliecinošas fotogrāfijas - Pēteris savulaik strādājis Latvijas diplomātiskajā dienestā gan Krievijā, gan ASV, savukārt Juris zināms kā Rīgas domes deputāts un bijušais Rīgas domes Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ilze Viņķele, KNAB, Mediju nams

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats